Mazalica Stanivukoviću: Jesi li ti i za ukidanje Srpske?

0
598
Poslanik SNSD-a u Narodnoj skupštini RS Srđan Mazalica žestoko je danas isprozivao poslanika PDP-a Draška Stanivukovića zbog njegove bliskosti sa hrvatskom poslanikom Ivanom Pernarom, nakon što je Pernar ovih dana napao Republiku Srpsku i založio se za njeno ukidanje!

Mazalica je na svom nalogu na Tviteru, uz nedavnu zajedničku fotografiju Pernara i Stanivukovića, „okačio” Pernarevu izjavu u kojoj on Republiku Srpsku naziva „tvorevinom koja je stvorena na nestanku Hrvata iz Bosanske Posavine”.

Reagujući na Pernarevu izjavu, Mazalica je danas prozvao Stanivukovića pitajući da li i dalje „dijeli iste vrijednosti sa Pernarom”, što je sam nedavno napisao na svom tviter naiogu, prilažući njihovu zajedničku fotografiju.

Inače, Stanivuković, protiv kojeg je ovih dana podnesena krivična prijava zbog pozivanja na ruešenje ustavnog uređenja RS, u više navrata je isticao svoju bliskost sa jednim od čelnih ljudi hrvatskog „Živog zida”, a na njegovim nalozima na društvenim mrežama i dalje stoji njihova zajednička fotografija uz poruku da se „bore za iste vrijednosti u različitim državama”.

Do sada, Stanivuković nije odgovarao na prozivke da se jasno odredi prema Pernarovim skandaloznim istupima, u kojim se otvoreno zalagao za ukidanje Republike Srpske i njeno „utapanje” u unitarnu BiH. Nedavno ga je na to „podsjetio” i odbornik SNSD-a u gradskoj skupštini Stojan Vukajlović, koji je od njega zatražio da povuče svoju izjavu o tome da „dijeli iste vrijednosti” za čovjekom koji se otvoreno zalaže za nestanak Republike Srpske.

PODIJELI