Migranti upali u kuću, pretukli i opljačkali mladića iz Gradiške

0
863
Policija iz Gradiške, uhapsila je tri lica Y.S.(19) i L.E.(19) državljane Alžira i A.M. (19) državljanina Palestine, zbog sumnje da su danas počinili razbojništvo nad dvadesettrogodišnjakom iz Gradiške.

Nezavisne nezvanično saznaju da je mladić koji je napadnut u iznamljenom stanu u kojem je živio kao podstanar, zadobio lakše tjelesne povede.

“Nakon saznanja da je izvršeno krivično djelo, na osnovu operativnih i istražnih mjera i radnji, utvrđeno je da su osumnjičeni u srijedu oko 00.30 časova u kući stanovanja u ulici Braće Čubrilović, nanijeli povrede oštećenom, nakon čega su od njega otuđili određene predmete”, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Napominju da je o svim okolnostima upoznat je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se lica ispitaju i da se preduzmu potrebe mjere i radnje na dokumentovanju krivičnog djela razbojništvo,  te da se utvrdi eventualno postojanje drugih krivičnih djela.

“Sve dalje mjere i radnje prema osumnjičenim licima preduzimaće se pod nadzorom dežurnog okružnog javnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, te su o svemu obavješteni i službenici Ministarstva sigurnosti Bosne i Hercegovine, Odjeljenja sa poslovima sa strancima-terenska kancelarija Banjaluka”, naveli su iz PU Gradiška.

PODIJELI