Mijat Gaćinović: Plasman na SP posvećujem mom Trebinju

0
799

Stižu mi čestitke iz Republike Srpske, puno mojih prijatelja i rodbine je bilo na tribinama stadiona „Rajko Mitić“ i pružalo mi podršku. Plasman na Svjetsko prvenstvo posvećujem mom Trebinju, rekao je za „Nezavisne“ fudbalski reprezentativac Srbije Mijat Gaćinović nakon plasmana „orlova“ na Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

 

Gaćinović ne krije zadovoljstvo plasmanom Srbije na veliko takmičenje nakon osam godina pauze, ali ističe i da ovo ipak nije najveći uspjeh u njegovoj dosadašnjoj karijeri.

 

„Ostvarenje je sna što se Srbija plasirala na veliko takmičenje nakon osam godina i vjerovatno najveći uspjeh u mojoj seniorskoj karijeri. Ipak smatram da je najveći uspjeh koji sam do sada ostvario osvajanja titule prvaka svijeta sa mladom reprezentacijom na Novom Zelandu 2015 godine“, rekao je Gaćinović

Gaćinović je bio jedan od razloga dolaska Žozea Murinja, trenera Mančester Junajteda, na meč Austrije i Srbije u Beč, prenijeli su danas engleski mediji.

Oni vezistu Ajntrahta iz Frankfurta, a opisuju ga kao jednog od mladih igrača koji imaju najveći potencijal u Njemačkoj ligi.

Svelikom pažnjom igre Gaćinovića prati i aktuelni prvak Njemačke Bajern.

 

Izvor: nezavisne.com

PODIJELI