Milan Gutović nasmijao prnjavorsku publiku do suza

0
207

Smijeh i dobro raspoloženje sinoć su vladali salom prnjavorskog Centra za kulturu, a kako drugačije može biti, kada se na bini nalazi Milan Lane Gutović, glumac najpoznatiji po ulozi direktora Srećka Šojića u seriji filmskih komedija “Tesna koža”.

U devedesetominutnom kabareu koji nosi naziv “Sasvim obično veče” naš glumac nasmijao je prnjavorsku publiku do suza, čime je potvrdio i zašto se ova predstava smatra najgledanijom u regionu.

Glumac je na sebi svojstven i specifičan način publici ispričao mnoge zanimljive dogodovštine, dočaravši ih kao da se dešavaju na sceni, što je izazvalo smijeh i aplauz prisutnih.

Na kraju druženja, Gutović je dao korisne savjete muškom, ali i ženskom dijelu publike, koje će, vjerujemo, prisutni dobro zapamtiti, ali i sve druge dogodovštine koje je glumac podijelio sa onima koji su odvojili vrijeme i sinoć posjetili Dom kulture i uživali u ovoj odličnoj stend up komediji.

Ova stend up komedija obišla je sve kontinente i većinu glavnih gradova svijeta, a već više od deset godina je kultna predstava beogradske publike. M.Popadić /prnjavorlive.info/

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here