MJESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR: OVNOVI ĆE BLISTATI U LJUBAVI, LAVU NEDOSTAJE SAMOPOUZDANJA

0
1080

Jesen je stigla, a evo šta vas u ovom periodu očekuje u ljubavi.

 

Ovan

Oktobar 2015. je više nego obećavajući period za emotivni život Ovnova. Biće dosta društvenih dešavanja sa šarenolikim grupama ljudi što može dovesti do toga da slobodni Ovnovi vrlo brzo izmjene svoj emotivni status. Ipak, koliko god se dobro osjećali u novom okruženju, ne izbacujte odmah sve karte na sto. Svoje misli i ideje bar u prvo vrijeme sačuvajte za sebe, osjetit ćete kada je pravo vrijeme da ih podijelite s potencijalnim partnerom. Što se tiče Ovnova u braku, vrijeme je da osvježite svoj odnos sa supružnikom. Nijedna veza ne trpi monotoniju, iskrena osjećanja treba da se stalno razvijaju jer vas upravo stagnacija u braku nagoni da pravite velike i prilično nepotrebne ludosti van njega.

Bik

Dugo vam nije išlo u ljubavi, ali ovog mjeseca dolazi vaših pet minuta. Za Bikove u braku posljednje dvije godine su bile prilično mučan period. Ako ste vi i partner prošli i taj test izdržljivosti, sada konačno možete uživati u harmoničnim odnosima. Ukoliko već izvjesno vrijeme samujete, u oktobru dolazi do totalnog obrta, Amorova strijela će vas tresnuti svom silinom, a sasvim izvjesna su još veća romantična uživanja u novembru. Zahvaljujući konjukciji Venere sa Jupiterom, od 24. do 27. oktobra bit ćete seksepilniji no obično, pa ćete ovaj period upamtititi kao onaj u kom ste bili seksualno najaktivniji u drugom dijelu ove godine.

Blizanci

Da se ne lažemo, zvijezde nisu najnaklonjenije Blizancima. Ljubavni aspekti za ovaj znak nisu toliko pozitivni, ali gledano sa određene vremenske distance, Blizanci će se ovog perioda sjećati kao vrlo zanimljivog. Samci će uglavnom ulijetati u površne veze, dok će zauzeti morati da razriješe zavrzlame koje su im nametnule u prvih 10 dana oktobra. Ukoliko to ne učine, može doći do ozbiljnijih problema koji se neće moći riješiti bez intervencije nekoga sa strane. Budite racionalni i ne dozvolite da budete vođeni isključivo emocijama, jer one mogu ponekad da vas odvedu na pogrešan put. Slušajte partnera i pokušajte da sagledavate stvari njegovim očima.

Rak

Uvijek ste praktični kada je riječ o emocijama, a u oktobru će to biti još izraženije. Privlačit će vas osobe koje vam čine dobro i dijele vaša interesovanja, a vrlo je moguće da u novu emotivnu priču uplovite sa nekim na radnom mjestu. Privući će vas osoba koja je izuzetno vezana za svoju familiju i kućni je tip. Kod vas nema zakulisnih radnji i taktika, pred potencijanog parnera izlazite čistog srca i bez dlake na jeziku. Pošto se Saturn, vaša planeta ljubavi, konačno pomjerio unaprijed, sve ukazuje da će stabilne veze još više uznapredovati, ali nostalgičnost po kojoj su Rakovi inače poznati bit će još izraženija u oktobru.

Lav

Iako Lavovi inače pucaju od samopouzdanja, u oktobru će im ono manjkati. Zbog problema sa partnerom koji su nastali u prethodnom periodu morate poraditi na harmoničnim odnosima. Više gledajte sebe i svoj privatan život umjesto da preuzimate odgovornost za postupke članova porodice i prijatelja. Sve nedoumice sa partnerom riješavajte odmah i sad umjesto da ih odlažete, jer može doći do velikog pogoršanja u emotivnim odnosima. Iako će se preemotivnim Lavovima činiti da im se pojavljuju duple prepreke zbog udruženog uticaja Urana, Venere i Marsa, to nije razlog da odustanete već da uložite 200 posto snage da sve tekuće probleme riješite baš tokom oktobra.

Djevica

Izgledaćete odlično, plijenićete šarmom i prosto ćete mamiti suprotni pol tokom oktobra, ali vama, Djevicama, kao da to neće biti dovoljno. Neptun, vaša planeta ljubavi, je retrogradan što će uticati da se distancirate od voljene osobe, ali eventualni problemi sa partnerom neće imati veze sa vašom pojavom ili magnetizmom kojim zračite. Pomalo samoživa crta Djevica bit će izraženija u oktobru zbog retrogradne Venere, pa će više pažnje poklanjati kupovini odjeće i nakita nego potencijalnim udvaračima. Šteta, jer slobodnim Djevicama je ovo odličan period za romantična uplitanja, ali zainteresovana strana će ipak morati malo da pričeka. Vaga Sve što se dešava u oktobru je rezultat vaših pređašnjih postupaka, bilo pozitivnih ili negativnih. No, ako je vjerovati zvijezdama, ovaj period bi za Vage trebalo da bude izuzetno harmoničan i bajkovit. Ono što je bitno je da Vage upamte je da ne smiju da gledaju unazad i da se prisjećaju prošlosti, jer bi vrlo brzo mogle da izgube dodir sa realnošću i da prestanu da se fokusiraju na ono što je zaista bitno u sadašnjici. Najbitnije je da se opustite i fokusirate na budućnost, jer vas očekuju iznenađujuće dobri rezultati.

Škorpija

Pripadnici ovog znaka nemaju oko čega da brinu tokom oktobra, jer ih očekuje veoma uspješan period na emotivnom planu. Ono što je najbitnije za Škoprije je da obrate pažnju na raspoloženja svog partnera, a pogotovo da budu obazrivi u periodu do 13. oktobra, kada negativna energija Mjeseca može da sruši barijere koje je Venera postavila.

Zbog toga je za očekivati da može doći do naglih promjena raspoloženja, kako vašeg, tako i partnerovog. Ipak, ti kratkotrajni padovi i oscilacije ne prijete da generalno ugroze vašu vezu, samo će pomoći da se ona razvija u još boljem pravcu.

Strijelac

Jednom rječju, ljubavne relacije Strijelčeva tokom oktobra bit će podnošljive. Merkur, vaša planeta ljubavi i Venera djelovaće ovog mjeseca udruženim snagama u vašem znaku. Ukoliko ste slobodni, ulogu Kupidona u vašem životu odigraće prijatelji. Oni će vas upoznavati sa novim licima, ali i savjetovati.

Takođe je moguće da sa nekim sa kim se već duže vrijeme družite konačno izađete iz prijateljske zone. Strijelčevima u stabilnim vezama i brakovima preporučljivo je da se primire u partnerskim odnosima 22, 23, 25. i 26. oktobra, pa čak i da izbjegavaju bilo koju vrstu rizičnih aktivnosti tih dana.

Jarac

Oktobar nije baš najbolji mjesec za Jarčeve, kao da se nad njihovim partnerskim i porodičnim odnosima nadvijaju oblaci. Do narušene harmonije može doći samo zato što ne birate riječi kojima se obraćate onima do kojih vam je stalo. Vaše pravo jeste da iznesete sopstveno mišljenje, ali vodite računa kako komunicirate da ne biste trajnije narušili odnose. Umjesto toga, potrudite se da što više vremena provedete sa partnerom, a zvijezde predlažu odlazak na kraći izlet u prirodu jer će vas to ponovo povezati na više nivoa. U slučaju da vi niste inicijator rasprave, pokušajte da budete ljubazni i pažljivi bez obzira na to šta vam druga strana govori.

Vodolija

Turbulentan period za rođene u znaku Vodolije, jer su velike šanse da na mala vrata u vaš život uđe neko ko može u potpunosti da vam ispremiješta prioritete. U pitanju je dramatična promjena koja može dovesti do toga da počnete ozbiljno da razmišljate da napustite porodicu ili da raskrstite sa sadašnjim partnerom. Teška je dilema pred Vodolijama, ali najbitnije je da postupaju u skladu sa svojom savješću. Kraj mjeseca donosi smirenje i neočekivana prijatna iznenađenja. Ne plašite se nepoznatog, oslobodite se i ne zavisite od mišljenja drugih, jer ovo je ipak samo vaš život.

Ribe

Predstavnici ovog znaka će početkom oktobra imati osjećaj da mogu da riješe sve probleme ovog svijeta, ali bi bilo najpametnije da svoju energiju fokusiraju na svoje bližnje. Prije svega, obratite pažnju na partnera, pružite mu podršku, ali ga ne sklanjajte od svojih problema, koliko god vam oni glupo izgledali. Međutim, postoji i velika mogućnost da započnete vezu sa strane. Da li ćete to zaista učiniti ili će sve ostati u domenu maštanja zavisi isključivo od vas.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here