MK “PRNJAVOR 07” USELIO U KLUPSKU KUĆU

0
737

U prnjavorskom izletištu SRC “Borik” prethodni vikend svečano je otvorena klupska kuća MK “Prnjavor 07”. Skupštinom, druženjem i zajedničkim roštiljom članovi MK “Prnjavor 07” su se zvanično uselili u nove klupske prostorije. Opštinski objekat, koji je klub dobio na dugogodišnje korištenje, je renoviran i sređen i od nezavršene građevine pretvoren u ugodno mjesto korisno za sve klupske aktivnosti.

“ Prilikom sređivanja prostorija smo se vodili idejom da napravimo sebi ugodno mjesto za druženje i sve nase sastanke i ostale aktivnosti, a da ujedno uljepšamo naše gradsko izletište i da ne odudaramo od okruženja tako da nam se sam objekat utopi u ambijent “Borika”.

Mislim da smo u tome i uspjeli, jer reakcije svih članova kluba, kao i naših sugrađana koji uživaju u čarima gradskog izletišta su pozitivne i svi mi smo zadovoljni novim izgledom. Danas smo završili prvu i najobimniju fazu radova, a u dogledno vrijeme ćemo nastaviti sa ostalim planiranim radovima, a prioritet nam je spajanje objekta na električnu i vodovodnu mrezu. Htio bih ovom prilikom da se zahvalim svima koji su svojim radom, podrškom i lijepom riječju na bilo koji način pridonijeli našem useljenju u klupsku kuću i da dodam da je objekat sređen isključivo sredstvima kluba ”, rekao je na otvaranju klupske kuće Željko Tešić, koji je ispred MK “ Prnjavor 07” bio organizator ove akcije od početka do kraja i glavni je “krivac” što se maš klub nakon 11 godina postojanja konačno “skućio”.

mkprnjavor07.info )

PODIJELI