Mladi “Talasi” zapljusnuli Prnjavor prazničnim stihovima

0
1121

olaznici su danas zastajali pored lokalnog ugostiteljskog objekta „Gradska kafana“ u centru Prnjavora da „u izlogu“ osmotre malu ekipu koja je nasmijana sjeckala nekakve papiriće.

Bili su to članovi omladinske sekcije SKK „Talasi“ Prnjavor koji su odlučili da okite grad stihovima i porukama u duhu praznika i time svojim sugrađanima uljepšaju ove hladne dane. Svojim talentom i kreativnošću žele da vam upute lijepe riječi i podsjete da su praznici vrijeme ispunjeno zajedništvom i uzajamnom dobrotom. Osim toga, članovi žele i da promovišu svoj rad  u cilju oživljavanja ovog književnog kluba i očuvanja njegove dugogodišnje tradicije. Ova akcija je samo početak niza aktivnosti koje omladinska sekcija SKK „Talasi“ ima u svojoj viziji, a Prnjavor će imati priliku da u budućnosti prati i vrednuje njihov rad i ideje.

Za početak, tu je fejsbuk stranica SKK „Talasi“ na kojoj im možete pružiti podršku svojim lajkovima i komentarima, a najznačajniji vid podrške će biti vaše prisustvo na njihovim događajima i samim  tim, doprinos da se kultura u ovom gradu podigne na jedan viši nivo kao što i zaslužuje.

Svoju poruku ili stih možete pronaći ako prošetate glavnom ulicom našeg grada, zastanete pored jelke koja je ukrašena na trgu ili ćete je dobiti uz kafu u lokalnim kafićima. Ponesite ih sa sobom i u ovo vrijeme praznika poklonite i vi nekome lijepu riječ, jer ponekad je ona potrebnija i znači više nego bilo kakav poklon.

Članovi omladinske sekcije SKK „Talasi“ se, ovim putem, zahvaljuju Gradskoj kafani na ustupljenom prostoru da svoju ideju sprovedu u djelo, kao i svim ugostiteljskim objektima koji su im izašli u susret i dopustili da poruke dobrote i srcem ispisane želje dođu do naših sugrađana.

 

 

 

prnjavorski.net

PODIJELI