“M:tel”-Objedinjen pristup internetu

0
1681

Novi paket kompanije “M:tel” “Open Duo Net” sa dvostrukim internetom omogućava pristup internetu posredstvom ADSL veze u kući, ali i van kuće posredstvom mobilnog interneta, i to uz jednu pretplatu.

Promotivna ponuda “Open Duo Net” paketa tokom ovog mjeseca namijenjena je rezidencijalnim korisnicima, i u zavisnosti od odabrane brzine interneta postoje paketi “Open Duo Net jedan” po cijeni od 30 KM i “Open Duo Net dva” po cijeni od 65 KM.

U paketu “Open Duo Net jedan” objedinjena je usluga pristupa internetu posredstvom fiksne mreže sa brzinama do 5120/448 kilobajta u sekundi, sa neograničenim flet saobraćajem i jednom mejl adresom, dok je 100 megabajta prostora na veb serveru predviđeno za korisnikov mejlboks, a pet megabajta za postavljanje lične prezentacije.

U ovom paketu pristup internetu posredstvom “M:tel” mobilne mreže je neoganičen, sa maksimalnom brzinom prenosa do 7,2 megabajta u sekundi i količinom prenesenih podataka do jednog gigabajta.

Paket “Open Duo Net dva” kreiran je za korisnike sa nešto višim zahtjevima i to sa brzinama do 10240/640 kilobajta u sekundi , neograničenim flet saobraćajem, mejl adresom i prostorom za mejlboks, kao i veb prezentacijom isto kao i u prvom paketu.

Kada je riječ o pristupu mobilnom internetu, korisniku je na raspolaganju 16 gigabajta prenesenih podataka pri maksimalnim brzinama do 21 megabajta u sekundi.

Iz kompanije “M:tel” ističu i da korisnici “Open Duo Net” paketa mogu odabrati vrhunske tablet i laptop uređaje po izuzetno povoljnim uslovima.

Više informacija o novoj “Open Duo Net” ponudi zainteresovani mogu dobiti pozivom “M:tel” korisničkog servisa na broj 0800 50 005, ili na interent stranici open.mtel.ba./SRNA/

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here