“M:tel”AKCIJA “STARO ZA NOVO”

0
2109

Kompanija “M:tel” pokrenula je jedinstvenu akciju ponude bijele tehnike “Staro za novo”, uz pomoć koje građani mogu na poklon dobiti potpuno novi kućni aparat.

Akcija “Staro za novo” će trajati pet mjeseci, a više o ovoj akciji, kao i o “M:tel” ponudi bijele tehnike može se saznati na službenoj stranici kompanije, saopšteno je iz “M:tela”.

U akciji “Staro za novo” građani mogu učestvovati tako što će poslati fotografiju svog starog kućnog aparata uz kratku i zanimljivu priču njihovog iskustva sa tim uređajem i zašto ga žele zamijeniti.

“U januaru je to fotografija starog usisivača, koji ćemo, ukoliko budete imali najveći broj glasova, zamijeniti za novi”, navode iz M:tela.

Osim usisivača, u toku trajanja akcije, građani mogu da pošalju fotografije svoje mikrotalasne pećnice, mašine za veš, mašine za pranje suđa i frižidera.

Fotografije se mogu poslati pomoću aplikacije “Staro za novo” koja se nalazi na službenoj “fejsbuk” stranici kompanije M:tel.

Pristigle fotografije biće objavljivane u sklopu virtuelne galerije na blogu kompanije M:tel, a za koje će se moći glasati putem besplatnih SMS-ova. Uz svaku fotografiju biće objavljen i poseban SMS broj./srna/

PODIJELI