“M:tel”KVIZOLOG – SVIJET ZABAVE, ZAGONETKI I VRIJEDNIH NAGRADA

0
1220

 

Kompanija “M:tel” pripremila je ovog ljeta niz zanimljivih onlajn igara, a među njima je interaktivni kviz znanja “Kvizolog” namijenjen svim uzrastima.
“Ovaj interaktivni kviz znanja na jednom mjestu donosi sve elemente koji su potrebni za odličnu zabavu, a najbolje igrače na kraju svakog ciklusa očekuju i odlične nagrade”, navode iz kompanije “M:tel”.

Igrica “Kvizolog” može se igrati preko društvene mreže “Fejsbuk” ili posredstvom aplikacije za smartfon koja se može preuzeti iz “gugl plej prodavnice”.

Bodovi koje igrač osvoji tokom igre prikupljaju se na jednom mjestu i računaju prilikom proglašavanja pobjednika.

Da bi ostvarili najbolje rezultate potrebno je da igrač pobijedi u nizu dvoboja protiv drugih igrača, a svaki dvoboj sastoji se od nekoliko igrica dizajniranih tako da ispitaju poznavanje školskog gradiva i matematičkih operacija, kao i moć memorisanja.

Najzabavniji aspekt igrice su onlajn dvoboji na koje se mogu izazvati drugi igrači, a postoji i mogućnost da suparnici pozovu na dvoboj. Pobjednici u najvećem broju dvoboja osvajaju jednu od glavnih nagrada Alviju A puta četiri tablet ili El dži blutut slušalice.

Kvizolog se sastoji od nekoliko različitih i zanimljivih igara “Spojnice”, “Veliki odmor”, “Mućni glavom” i “Znam ja”.

Igrica Kvizolog nalazi se na linkovima: https://apps.facebook.com/kvizolog/
https://play.google.com/store/apps/details?id=ba.aquarius.kvizolog&hl=en .

PODIJELI