MUP Srpske organizuje dvodnevnu akciju dobrovoljnog davanja krvi

0
288

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske od danas organizuje dvodnevnu akciju dobrovoljnog davanja krvi u kojoj će učestvovati 400 pripadnika MUP-a sa područja svih policijskih uprava.

U Banjaluci su, povodom akcije, izjave za novinare planirane danas u 9.30 časova u Zavodu za transfuzijsku medicinu Republike Srpske, saopšteno je iz MUP-a Republike Srpske.

Pripadinci Policijske uprave Istočno Sarajevo darovaće krv od 8.00 do 14.00 časova, a izjave za novinare planirane su u 12.00 časova ispred Bolnice “Srbija”.

I u Bijeljini će pripadni Policijske uprave u ovom gradu od 8.00 časova dobrovoljno davati krv u Јavnoj zdravstvenoj ustanovi Zavod za transfuzijsku medicinu, a izjave za medije planirane su u 9.00 časova ispred ove ustanove.

Pripadnici Policijske uprave Doboj, njih četrdesetak, danas i sutra darovaće kriv. Povodom početka ove akcije će ispred Odjeljenja za transfuziologiju dobojske Opšte bolnice Sveti apostol Luka” izjavu za novinare u 8.00 časova dati inspektor u Sektoru policije Policijske uprave u ovom gradu Davor Kuzmić.

Policijski službenici trebinjske Policijske uprave će danas i sutra dobrovoljno davati krv u Službama za transfuziju krvi u Opštim bolnicama u Trebinju i Nevesinju.

Izjavu za medije će dati portparol Policijske uprave Trebinje Јovana Cvijetić ispred Službe za transfuziju krvi u Trebinju u 9.00 časova.

Dvodnevnu akciju dobrovoljnog davanja krvi organizuje Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske.

/Srna/

PODIJELI