Muškarac ubio dvije i ranio 16 djevojčica, sjekao ih noževima!

0
172
Muškarac koji je nosio noževe u obje ruke i vrištao “Ubiću vas!” napao je grupu učenica koje su stajale na autobuskoj stanici u gradu Kavasaki, na obodu Tokija, i ubio dvije i ranio 16 učenica, nakon čega je izvršio samoubistvo, objavili su lokalni zvaničnici i mediji, prenosi AP.

Japanska državna televizija NHK javila je da je većina napadnutih djevojčica stajala na stanici u blizini parka Noborito, kada je muškarac star 40-ak ili 50-ak godina počeo da ih sječe noževima

Ta televizija je, pozivajući se na policiju, navela da je napadač potom prerezao sebi vrat, što policija nije zvanično potvrdila.

Portparolka policije Kavasakija Masami Arai izjavila je da je ranjeno 16 osoba, od kojih su većina učenice, od kojih troje teže, do 13 osoba nemaju povrede opasne po život.

Navodi se da je većina žrtava pohađala školu koju je osnovala organizacija katoličkih časnih sestara iz kanadskog grada Kvebeka.

Nije poznato koliko su godina imale ubijene učenice, a škola koju su pohađale ima i osnovno i srednje obrazovanje./Srpskainfo

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here