Na svijet došlo crveno tele, najavljuje dolazak Mesije VIDEO

0
767

Jevrejski naučnici tvrde da je na svijet došlo potpuno crveno tele, prvo poslije 2.000 godina, ispunjavajući biblijsko proročanstvo koje predviđa dolazak Mesije.

Hrišćani veruju da će Mesija doći kada zlo zavlada i kada apokalipsa zaprijeti svijetu.

Rođenje biblijskog teleta objavio je “Institut hram”, grupa koja kaže da je “posvećena svakom aspektu Svetog hrama Jerusalima”.

“Sedamnaestog dan Elula, 5778, 28. avgusta 2018. godine, u zemlji Izraelu rođeno je crveno tele”, napisala je grupa na svojoj stranici na Fejsbuku.

Oni tvrde da ženka teleta predskazuje izgradnju Trećeg hrama u Jerusalimu i dolazak jevrejskog Mesije. Evangelistički hrišćanski teolozi vjeruju da će izgradnja Trećeg hrama dovesti do Sudnjeg dana, prenosi Sputnjik.

Naučnici su uvezli zamrznute embrione crvenih krava rase “angus” i ukrstili ih sa domaćim izraelskim kravama. Crvena ženska telad su bila rođena ranije, ali su diskvalifikovana zbog neispunjavanja svih proročkih zahtjeva. Tele rođeno 1999. godine bilo je muško, a ono rođeno 2002. godine nije bilo u potpunosti crveno — na jednom dijelu je imalo bijele dlake.

Pominjanje crvenih teladi prisutno je i u hrišćanskoj i jevrejskoj tradiciji.

Tele su, prema izvještajima, ispitivali rabinski stručnjaci, a proučavaće ga svakih nekoliko mjeseci kako bi se utvrdio njegov legitimitet biblijskog proročanstva.

“Institut hram” je započeo svoj program uzgoja crvenih junica još 2015. godine, sa izričitim ciljem proizvodnje teladi koja se spominju u proročanstvu. Životinja treba da ispuni niz zahtjeva, od kojih je najvažnije da je potpuno crvena.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here