NA VIDOVDANSKOJ OLIMPIJADI U KULAŠIMA – MB RAIZEN POBJEDNIK (FOTO)

0
1237

Sportisti preduzeća MB RAIZEN iz sela Popovići osvojili su prvo mjesto na jučerašnjoj (nedjelja) Vidovdanskoj olimpijadi u Kulašima.

U generalnom plasmanu trijumfovali su sa 78 bodova, ispred Vijačana (72), Crkvene (47), Vatrogasne jedinice Prnjavor (47), Ljeba iz istoimenog sela kod Stanara, osvojio je peto (47),a Gornja Mravica (45) šesto mjesto. Dalje slijede Novo naselje Potočani (43) Prisoje (43), Popovići-Kulaši (37), Drenova (35), Osredak 35, Kremna (29) i Hrvaćani sa 14 bodova.

Na slikama:Detalji sa jučerašnje Olimpijade u Kulašima.

I ove godine najveće interesovanje izazvala su takmičenja u povlačenju konopca, a trijumfovala je Crkvena, dok su u malom fudbalu ubjedljivo najbolji bili prnjavorski vatrogasci, predvođeni prvotimcima Ljubića, Dankom Segićem i Duškom Subićem. Među konopašima simpatije gledalaca izazvao je Goran Veselinović, član Crkvene, sa 190 kilograma.

 

Olimpijada je okupila 13 ekipa, koje su svoje umijeće pokazale u šest disciplina. Nije izostao ni kros na 5.000 metara, a prvi kroz cilj prošao je Miloš Popović, član MB RAIZENA. Vođa ove ekipe Aleksandar Tomić nije krio oduševljenje jer je njegov sastav ponovio lanjski uspjeh, kada su takođe stigli do šampionskog pehara.

U Kulašima, kod Spomen obilježja podignutom u znak poštovanja 21.og poginulog srpskog borca ovog dijela opštine, održan je parastos, kome su prisustvovali i opštinski zvaničnici.

Olimpijadu je otvorio načelnik opštine Darko Tomaš.
(prnjavorlive.info – br)

PODIJELI