Načelnik Darko Tomaš i vlasnik preduzeća “Mladegs pak” Prnjavor, Goran Vrhovac ozvaničili završetak radova na rekonstrukciji gradskog parka “Ljubav, vjera, nada”

0
442

➡ Načelnik opštine, Darko Tomaš i vlasnik preduzeća “Mladegs pak” Prnjavor, Goran Vrhovac danas su obavili primopredaju tehničke dokumentacije i ozvaničili završetak radova na rekonstrukciji i izgradnji gradskog parka “Ljubav, vjera, nada” u čiju izgradnju je utrošeno više od 300.000 KM, a više od polovine sredstava je donacija preduzeća „Mladegs pak“.

✔ Načelnik Tomaš je naglasio da bez ideje i podrške porodice Vrhovac ovaj projekat ne bi bio realizovan i da Prnjavorčani svih uzrasta od sada u punom kapacitetu mogu koristiti park za odmor i rekreaciju.

➡ “Dobili smo jedan moderan park zahvaljujući početnoj zamisli pokojnog vlasnika preduzeća Srđana Vrhovca, a nastavljeno i realizovano uz podršku Gorana Vrhovca. Posebnu zahvalnost dugujemo i Jelena Vrhovac Popovic koja je dio porodice Vrhovac i idejni tvorac sadašnjeg izgleda parka”, rekao je Tomaš.

❤ Preduzeće Mladegs Pak Bonito već godinama unazad pokazuje svoju društvenu odgovornost učestvujući u svim aktivnostima koje provodi lokalna zajednica, ali i pojedinci.

PODIJELI