NAJMLAĐA MILIJARDERKA U ISTORIJI

0
707

Ima svega 20 godina, a proglašena je za najmlađu milijarderku u istoriji! I ne samo najmlađu, već najmlađu koja je svoje milijarde stakla sama. Radi se o – pogađate vjerovatno, Kajli Džener, koja je godinama meta podsmijeha kao još jedna članica klana Kardašijan koja zarađije ogromne sume novca ne radeći ništa.

Kim Kardašijan, njena starija sestra, karijeru je počela porno snimkom, a dalje sagradila imperiju na selfijima, a Kajli je, govore, to umijeće stvaranja miliona ni iz čega dovela do savršenstva. A da li je baš tako?

Za ovaj uspjeh zaslužna je njena linija šminke “Kylie Cosmetics” od koje je za tri godine, koliko postoji, prihodovala 900 miliona!

Kajli Džener poseduje svih 100 odsto dionica kompanije, a časopis “Forbs” koji ju je i počastio ovom titulom, kaže da će u vrlo brzo, ukoliko posluje po planu, zaraditi svoju prvu milijardu, što će je učiniti najmlađom milijarderkom (ili milijarderom) ikada.

Kako Kajli puni 21 godinu 10. avgusta, vjeruje se da će dotle postati milijarderka. Prije nje rekord je držao Mark Zakerberg koji je postao milijarder sa 23 godine.

A bogatstvo mlade Kajli uveliko je nadmašilo, i to odavno, bogatstvo njene starije sestre, Kim, koja “vrijedi” 350 miliona dolara.

Ključ uspjeha mlade Kajli je, prirodno, u ogromnoj popularnosti koju uživa na društvenim mrežama, a te platforme, naročito Instagram, pružili su joj nevjerovatnu šansu za promociju svojih proizvoda. Svaki novi proizvod koji izbaci izaziva pravu histeriju među ljubiteljkama šminke.

Kajli je nedavno, podsjetimo, izazvala histeriju i činjenicom da je skinula kontroverzne filere iz usana – nakon što je navela milijarde širom svijeta da učestvuju u izuzetno glupom “Kajli Džener izazovu”, da i ne pominjemo milijarde koje je zaradila kozmetička industrija na pokušajima žena da postignu izgled istovjetan njenom.

(zena.blic)

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here