Najveći uspeh Atletskog kluba “San” od njegovog osnivanja 2017. godine.

0
477
Na Prvenstvu Republike Srpske za juniore i mlađe pionire održanom 28. avgusta u Sokolcu, avgusta, atletičari Atletskog kluba “San” i Atletske sekcije iz Dervente odnedavno Atletskog kluba “Derventa” osvojili su 17 medalja. 5 zlatnih, 6 srebrenih i 6 bronzanih.
Zlatne medalje su osvojili: Kristina Stojković u trkama na 200 i 400 m, Belma Ćuran u skoku s motkom, Kristijan Marić na 3000 m stipl i juniorska štafeta u sastavu: Jovana Mitrović, Teodora Milojević, Belma Ćuran i Kristina Stojković.
Srebrene medalje su osvojili: Kristijan Marić u skoku s motkom, Belma Ćuran na 400 m prepone, Teodora Milojević na 400 m, Angelina Tepić u bacanju kladiva, Srđan Stanišić na 3000 m stipl, Jelena Stojanović u bacanju kugle.
Bronzane medalje su osvojili: Jovana Mitrović na 400 m, Teodora Milojević na 200 m, Angelina Tepić u skoku u vis, Dunja Dušanić na 3000 m stipl, Anja Jevtić u bacanju kladiva, Aleksandar Đurić na 5000 m.
Najuspesniju klub na takmičenju je bio upravo Atletski klub “San” sa osvojenih 17 medalja; 5 zlatnih, 6 srebrenih i 6 bronzanih. Drugoplasirani i trećeolasirani su bili Atletski klub ” Trebinje” i Atletski klub Glasinac iz Sokolca sa 14 osvojenih medalja: 5 zlatnih i 9 srebrenih, a trećeplasirani Atletski klub “Glasinac sa 14 medalja.
Sledeći nastup atletičari Atletskog kluba “San” iz Prnjavora i Atletskog kluba “Derventa” imaju na Prvenstvu Republike Srpske za mlađe juniore i mlađe i starije cicibane, koje se takođe održava u Sokolcu.
Mi se ovim putem zahvaljujemo našem generalnom sponzoru Darjanu Đuriću i njegovoj firmi “Prokop inženjering” d.o.o., koji nam omogućuju gorivo za odlaske na takmičenja…
PODIJELI