Nakon obračuna u Laktašima pod policijskom lupom i Veljko Ražnatović

0
1128

Policijskoj stanici Laktaši u ponedjeljak oko 20.30 prijavljeno je da je došlo do fizičkog sukoba između više lica na parkingu na ulazu u Laktaše, potvrdila je za “Nezavisne novine” Marija Markanović, portparol CJB Banjaluka.

U pitanju je sukob dvije grupe, a u jednoj od njih je, kako je policiji ispričao jedan od uhapšenih mladića, bio i Veljko Ražnatović, sin srpske pjevačice Svetlane Cece Ražnatović.

“Nezavisne” saznaju da su u obračunu učestvovali Laktašani Petar (29) i Aleksandar Z. (28), te Dalibor R. (22) i Boban L. (22), kao i više još uvijek nepoznatih mladića, od kojih je jedan zapucao iz pištolja!

“Bila su tu četiri vozila, od čega dva džipa. Odjednom je nastao metež, makljaža, ali i pucnjava. O kakvom se obračunu dvije grupe radi, svjedoči i to što su korištene čak i bejzbol palice”, tvrde očevici.

Šokirani mještani Laktaša ispričali su “Nezavisnim” da se sve odvijalo munjevitom brzinom, te da je prava sreća što niko od nedužnih građana nije povrijeđen.

Po riječima očevidaca, sve se dešavalo nedaleko od sjedišta lokalne policijske stanice, ali se dio aktera razbježao prije dolaska policajaca.

Iz policije su potvrdili da je tužilac naredio da se identifikuju učesnici događaja, što znači da je pod lupom i Veljko Ražnatović.

nezavisne

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here