Nakon smrti majke: Marina Tucaković će ispuniti želju Jelene Karleuše

0
643
Pjevačica Jelena Karleuša bila je jako vezana za svoju majku Divnu, koja je preminula 3. marta 2019. godine, a da bi pokazala koliko joj je ona značila u životu, planira snimiti pjesmu samo za nju.

Naime, Jelena je odlučila da joj Marina Tucaković, koja je inače bila Divnina dobra prijateljica, napiše baladu s kojom će se vratiti na scenu kada za to bude bila spremna.

Karleuša je zamolila Tucaković da joj napiše emotivni tekst, a Marina je ove navode potvrdila.

“Naravno da ću ispuniti Jeleninu želju da napišem pjesmu o njenoj majci. Još je rano da pričamo o tome jer je Divna nedavno preminula i prosto nije pravi trenutak za takvo nešto. Mora proći neko vrijeme. Nemam još u planu kako bi taj tekst trebao izgledati, to sve zavisi od trenutka kada sjednem pisati”, rekla je Marina.

Marina će Divnu pamtiti kao ženu “lafa”.

“Čovjek nju jednostavno ne može zaboraviti. Bila je sila, lafica, velika žena, moj pravi prijatelj. Uvijek je bila pozitivna i govorila je: ‘Samo gledaj pravo, ne osvrći se.’ Mnogi su slušali i zavoljeli Radio 202 baš zato što je bila sjajna voditeljica i svojim glasom privlačila slušaoce”m ispričala je Marina, pišu srpski mediji.

PODIJELI