Napad u trgovini u Derventi: Pokušala da radnicu povrijedi nožem

0
451

DERVENTA – Radnicu jednog trgovinskog objekta u Ulici 1. maja u Derventi jutros je nožem pokušala da povrijedi V. S, a veće posljedice spriječile su njene radne kolege i policija.

Službenici Policijske stanice Derventa saopštili su da je jedna radnica ove trgovine zaustavila policijske službenike i rekla im da se u objektu nalazi ženska osoba koja hoće da nožem ubode njenu radnu koleginicu.

Policijski službenik je na licu mjesta zatekao lice inicijala B.S. iz Dervente kako jednom rukom drži lice inicijala V.S. iz Dervente, a u drugoj ruci nož. Lice B.S. je izjavilo da je V.S. hladnim oružjem htjela da nanese povrede radnici, što su i ostali prisutni potvrdili.

– Nedugo nakon toga na lice mjesta je upućena patrola policijskih službenika, prilikom čega je kod lica V.S. pregledan i oduzet ruksak u kome su se nalazili nož, makaze, ručni alat i drugi predmeti, nakon čega su istu koja je bila u vidno rastresenom stanju prevezli u Službu hitne pomoći Doma zdravlja Derventa, odakle je nakon ukazane ljekarske pomoći prevezena u dobojsku bolnicu, gdje je zadržana na liječenju – saopštila je iz Policijske uprave Doboj.

O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji se izjasnio da se radi o krivičnom djelu „Ugrožavanje bezbjednost”.

PODIJELI