Nastaviti sa dobrim gostujućim utakmicama

0
165

Fudbaleri Slavije iz Istočnog Sarajeva u 21. kolu Prve lige Republike Srpske gostuju kod Ljubića u Prnjavoru.

Sokolovi su jesenas svoju prvu domaću pobjedu zabilježili upravo protiv Ljubića, a sada se nadaju da mogu ponovo stići do pobjede, koja bi za ekipu iz Istočnog Sarajeva bila zlatna vrijedna.

Slavija ove sezone mnogo bolje igra na gostovanju, nego na svome terenu, pa svoju šansu traže ponovo u Prnjavoru protiv ekipe koja je mjesto ispod njih na tabeli i sa bodom manje.

Zoran Erbez opet ima problema sa sklapanjem igračkog kadra, ali ono što ga donekle može radovati jeste da se poslije odrađene jedne utakmice kazne u tim vraćaju Denis Bogučanin, Nikola Baban i Dejan Bjeloš.

– Dosta problema ovog proljeća imamo sa igračkim kadrom. Nismo niti jednu utakmicu odigrali kompletni i to je nešto što nam nikako ne ide na ruku u trenutku kada je svaka utakmica jako bitna. Prošlu utakmicu čak nas sedmorica nisu igrala, ovaj put će biti nešto bolje, ali i dalje imamo dosta izostanaka. Ne idemo svakako sa bijelom zastavom u Prnjavor, daćemo sve od sebe da stignemo do pozitivnog rezultata i nastavimo sa dobrim igrama na gostovanju ove sezone. Zakomplikovali smo sebi dosta porazom od Sutjeske, ali protiv svih problema nismo mogli, pa bi bilo odlično da se neporaženi vratimo iz Prnjavora. Znamo da su i oni mlada ekipa sa dosta oscilacija, ali i ekipa koja ima potencijal i kvalitet i neće biti lako, rekao nam je Dejan Bjeloš, junak Slavijine posljednje pobjede u Brčkom.

Utakmica u Prnjavoru igra se sutra od 15.30, a ponovo je glavni sudija meča Dragan Žarić iz Kotor Varoši.

Sport DC

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here