NASTAVLJENA AKCIJA “STARO ZA NOVO”

0
1642

 

U akciji “Staro za novo” kompanije “M:tel” tokom februara je u fokusu mikrotalasna pećnica, a zainteresovani učesnici imaju priliku da pošalju fotografiju ovog svog starog kućnog aparata i da ga zamijene potpuno novim.
Potrebno je posjetiti službenu “Fejsbuk” stranicu kompanije “M:tel” i popuniti prijavni formular za akciju, poslati fotografiju svoje mikrotalasne pećnice na koju je potrebno nalijepiti papirić na kojoj piše #starozanovo.

Iz kompanije “M:tel” napominju zainteresovane učesnike da popune i polje sa komentarom, u kojem mogu opisati svoju mikrotalasnu pećnicu, kao i razloge zbog kojih žele da je zamijene.

“Možete opisati i neku smiješnu situaciju koja vam se dogodila dok ste je koristili. Da bi osvojili nagradu, potrudite se da se izdvojite od ostalih i da vaša priča bude što originalnija”, preporučuju iz kompanije “M:tel”.

U saopštenju se podsjeća da je prošlomjesečna akcija, kada je u fokusu bio usisivač, bila veoma uspješna, te da će akcija trajati šest mjeseci.

Sve prikupljene fotografije i komentari postaće dio “Staro za novo” virtuelne galerije, koja se nalazi na službenom blogu kompanije “M:tel” /blog.mtel.ba/.

Svaka fotografija dobiće i poseban kod za glasanje, da bi glasali za jednu od njih potrebno je poslati poruku koja sadrži traženi kod na broj 0651145, a poruka je potpuno besplatna./srna/.

PODIJELI