Nataša Bekvalac umalo izgubila bebu u šestom mjesecu trudnoće

0
811

Nataša Bekvalac navodno je završila u bolnici u šestom mjesecu trudnoće zbog stresa koji je, kako tvrde njeni prijatelji, doživjela nakon svađe sa suprugom Lukom Lazukićem. Pjevačica je tada, kako piše Kurir, dobila krvarenje i hitno je sa sestrom potražila pomoć ljekara.

“Nataša mi je rekla da ju je muž psihički maltretirao. Problemi u njenom odnosu s Lukom počeli su odmah poslije vjenčanja na Ibici. Lazukić ju je često ponižavao u društvu i vrijeđao. Ona je u drugom stanju bila promjenljivog raspoloženja i sve je primala k srcu” priča jedna pjevačicina bliska prijateljica i dodaje da je najveći pakao u njihovom braku počeo u novembru prošle godine.

“U šestom mjesecu trudnoće, nakon žestoke svađe, Nataša je primljena u jednu ginekološku ordinaciju u Novom Sadu zbog jakog krvarenja koje je nastalo zbog doživljenog stresa. Njena sestra Kristina je sve vrijeme bila uz nju jer je situacija bila veoma ozbiljna. Malo je falilo da dođe do spontanog pobačaja i ona se zbog toga mnogo uplašila. Ginekolog joj je savjetovao strogo mirovanje, zbog čega je tada prestala da nastupa. Poštujući savjete doktora, Nataša je uspjela da iznese trudnoću do kraja i rodi djevojčicu Katju, koja će za šest dana napuniti dva mjeseca” kaže izvor Kurira.

Nakon što je optužila muža da ju je brutalno prebio prije nedelju dana, Bekvalčeva izlazi iz kuće samo da bi otišla u Urgentni centar ili u policiju.

Pjevačica je pored krivične prijave za porodično nasilje podnijela i tužbu za razvod braka u kojoj zahtjeva puno starateljstvo nad ćerkom, ali je Lazukić uzvratio kontratužbom sa istim zahtjevom, kao i krivičnom prijavom za lažno prijavljivanje.

(kurir.rs)

PODIJELI