NATAŠA KOJIĆ: Stidim se Srbije!

0
2196

Nisam mogla da biram gdje ću se roditi, ali mogu da biram gdje ću da živim i gdje sam srećna, poručila na Fejsbuku iz Amerike Kebina miljenica.

Nataša Kojić Taša, kćerka Dragana Kojića Kebe, poslije samo nekoliko godina boravka u Americi želi da zaboravi svoje korjene. Na Fejsbuku je napisala da žali što je rođena u Srbiji, a njen status na engleskom jeziku lajkovala je čak i njena majka Olja, piše Kurir.

– Nažalost, nisam mogla da biram gde ću se roditi, ali mogu da biram gde ću da živim i gde sam srećna. Volim Ameriku svim srcem. Rođena sam u zemlji u kojoj su svi ratnički orijentisani i u kojoj je biti srećan skoro kao ultimativni greh – tvrdi Nataša.

Inače, Nataša se u Ameriku uputila prije šest godina, po završetku studija Muzičke akademije u Beogradu. Otišla je na usavršavanje. Dobila je stipendiju za čuveni univerzitet Berkli. Prije odlaska u Srbiji je pokušala da započne karijeru i nastupila je na nekoliko festivala. Sada pokušava da ostvari američki san. Počela je da radi u jednog agenciji za statiste i nada se Holivudu.

Nataša je statirala u filmu „Vuk sa Volt strita“, i to u scenama s glavnim glumcem Leonardom Dikapriom. Iako je snimala čitav dan, od njenog tijela u konačnoj verziji ostala je samo zadnjica. Pokušala je dobro da se uda tako što se prijavila za učešće u emisiji „Milioner mečmejker“, u kojoj djevojke traže bogatog muža. I tu su je ismijali zbog godina i izgleda.

PODIJELI