NDP- Bukvić: Dati priliku mladim i obrazovanim

0
746

Mirko Bukvić predsjednik Aktiva mladih NDP-a Prnjavor, inače jedan od kandidata te partije za odbornike na predstojećim lokalnim izborima, danas je na Trgu srpskih boraca u našem gradu u razgovoru sa građanima predstavljao svoj i program svoje partije.

Pored mene na listi NDP-a je 13 mladih ljudi i predstavljamo nove ideje, stručnost i energiju“, rekao je Bukvić. On kaže da se zalaže za to da se mladim ljudima da prilika, za sebe kaže da ima 31 godinu, diplomirao je na Ekonomskom fakultetu i spreman je da se angažuje za dobrobit naše lokalne zajednice.

„Ako dobijem povjerenje građana, zalagaću se za to da realizujem smjernice iz svog programa, kao što je plan za razvoj sela“, kaže Bukvić. On poziva na rješavanje infrastrukturnih problema, kaže da je svjestan situacije, ali da se kroz realizaciju sitnih investicija stvari mogu mijenjati na bolje. On tvrdi da će kao odbornik tražiti da se urede parkovi, završi neko dječije igralište, a što se tiće većih investicija, njih treba ravnopravno raspodijeliti na kompletan prostor opštine.

„Smatram da se treba stati u kraj stranačkom zapošljavanju, moraju se angažovati mladi, sposobni i obrazovani ljudi, a ne da kriterij za posao bude partijska knjižica“, poručio je Bukvić.

On očekuje da će NDP ostvariti rezultat kao i na prošlim izborima, odnosno dobiti povjerenje za tri odbornika u Skupštini opštine Prnjavor.

Prnjavorlive.info

 

PODIJELI