Neda Ukraden ostavila muškarca pred vjenčanje, on demolirao hotel

0
273

Neda Ukraden otkrila je da je jednom prilikom pobjegla sa sopstvenog vjenčanja.

Pjevačica je, kako kaže, promijenila plan, pa do vjenčanja nije ni došlo.

“Ostavila sam čoveka pred samo venčanje! Taj muškarac je bio našeg porekla, ali je živeo u Americi. Sve je bilo dogovoreno, a ja sam odjednom odlučila da ipak ne idem sa njim pred oltar. Jednostavno, promenila sam plan”, kaže Neda i dodaje da je ubrzo shvatila da nije pogrešila.

“Bili smo zajedno jedno godinu dana i baš smo se voleli. Sve je delovalo savršeno dok ga nisam ostavila, a onda mi je pokazao pravo lice. Rastali smo se tako što je zbog mene demolirao ceo hotel “Hilton” u Americi. Bio je strašno ljubomoran! Tada sam shvatila da žena mora dobro da otvori oči kad reši da se uda. Ja sam pre toga bila u braku i to mi je bilo sasvim dovoljno”, ispričala je Neda za Informer.

Ukradenova je 15 godina bila u braku sa rediteljem Milan Bilbijom, koji je preminuo 2013. godine.

“Sa svojim pokojnim suprugom provela sam najlepše godine. Dobili smo ćerku Jelenu i ona je možda glavni razlog zašto nisam htela ponovo pred oltar, iako su me mnogi prosili. Ne kajem se što se drugi put nisam udala. Bolje da sam sama nego da budem sa nekim od koga mi je muka i ko mi stvara kiselinu u želucu”, zaključila je pjevačica.

Nezavisne

PODIJELI