NEDELJKU SANČANINU POVELJA ZASLUŽNOG GRAĐANINA OPŠTINE

0
455

Novinar i književnik Nedeljko Sančanin ovogodišnji je dobitnik Povelje zaslužnog građanina opštine Prnjavor sa zlatnim grbom za životno djelo u intelektualnom, društvenom, novinarskom i književnom radu, odlučeno je na današnjoj sjednici skupštine opštine Prnjavor.
Sančaninu će Povelja biti uručena na svečanoj sjednici skupštine opštine u nedjelju, 24. marta, kada se obilježava Dan opštine Prnjavor.

Povelja opštine Prnjavor sa srebrnim grbom biće dodijeljena preduzeću “Rizba” za postignute rezultate u oblasti privrednih aktivnosti.

Na svečanoj sjednici skupštine opštine biće uručeno i više opštinskih pohvala – Drašku Vasiću iz Prnjavora za zasluge u razvoju sportskog ribolova, LJubomiru Jotiću iz Gornjih Palačkovaca za posebne zasluge u razvoju i razrešenju komunalnih problema u mjesnoj zajednici Palačkovci, Raziji Mešić iz Prnjavora za postignute rezultate u oblasti privrednih aktivnosti.

Pohvale će biti uručene i Bošku Bijeloniću iz Prnjavora za nesebičan, human i primjeren rad u socijalnoj i dječijoj zaštiti, Halini Vanijak iz Poljske za doprinos u višegodišnjem razvoju i unapređenju saradnje između dva bratska grada Boleslavjeca i Prnjavora, Radojici Kusiću iz Kremne za posebne zasluge u razvoju i razrešenju komunalnih problema u mjesnoj zajednici Kremna i Dejanu Simiću iz Grabik Ilove za izvanredne prinose u poljoprivredi, stočarstvu i proizvodnji zdrave hrane.

Na današnjoj sjednici skupštine opštine odbornici će razmatrati još 32 nacrta i prijedloga odluka, izvještaja i rješenja.

PODIJELI