NEDJELJNI HOROSKOP: Šta vam zvijezde prognoziraju

0
1199

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate.

OVAN (21. 3. – 20. 4)

Posao – Polako vam se vraća samopouzdanje, koje je bilo na minimumu tokom retrogradnosti Marsa, vašeg vladara. Ipak, vodite računa da ne brzate, jer će sitnice biti presudne za dalji tok vaših poslova. Kontakti sa osobama iz drugih mjesta i bližeg inostranstva biće veoma uspješni. Ovo je samo početak pozitivnog period koji slijedi.

Ljubav – Izražena je potreba da nešto bitno promijenite u emotivnom životu. Zbog toga stavljate pink naočare i maštate. Strastveni dio je naglašen, ali nemojte da se zavaravate jer ste često skloni da izjednačavate seksualno i emotivno. Interesantni susreti su vezani za poslovno okruženje.

Zdravlje – Prolazne migrene i umor.

BIK (21. 4. – 21. 5)

Posao – Nije preporučljivo da pravite velike zahvate i promjene u poslu već se posvetite projektima koje ste ranije počeli. Sve što je u fazi razrade ili bi na neki način trebalo da se završi biće riješeno veoma povoljno za vas. U ovom periodu očekujte nove poslovne ponude, ali sa neizvjesnim ishodom. Što se finansija tiče, najbolje će proći aprilski Bikovi.

Ljubav – Bez obzira na emotivni status intenzivno razmišljate o nekim svojim ludovanjima iz prošlosti, jer se već izvjesno vrijeme osjećate umrtvljeno. Slobodni predstavnici znaka upoznaće osobu sličnu partneru iz prošlosti. Zauzeti Bikovi trebalo bi da pokrenu voljenu osobu u pravcu u kojem to žele.

Zdravlje – Provjerite krvnu sliku.

BLIZANCI (22. 5. – 21. 6)

Posao – Najzad je završen retrogradni hod vašeg vladara Merkura, pa energija i koncentracija polako se normalizuju. Mnogo toga se poremetilo tokom prethodnog mjeseca i polako počinjete da rješavate taj haos. Kad je riječ o finansijama, očekuje vas olakšanje jer će vam novac stići sa nekoliko strana.

Ljubav – Stvari se popravljaju i u emotivnom dijelu. Mnogi će upoznati osobu vrlo sličnih interesovanja i temperamenta, zato se opustite i prepustite emocijama. Zauzeti Blizanci najzad će normalizovati odnos sa partnerom. Zid koji ste podigli se ruši ili se nešto razjašnjava u vezi sa partnerom koji se u prethodnom periodu zatvorio.

Zdravlje – Problemi sa glavoboljom i hroničnim bolestima.

RAK (22. 6. – 22. 7)

Posao – Ostanite dosljedni svojim stavovima, jer će vas to dovesti do uspjeha. Nešto što ne zavisi od vas počinje da se rješava u vašu korist. Osobe na položaju su vam naklonjene iako se pokazuju kao teški sagovornici. Vjerovatno nešto čekate, a rješenje će stići krajem nedjelje. Tada se pokreće i materijalni dio koji vas brine.

Ljubav – Riješili ste da nešto izmijenite u emotivnom životu. Slobodni Rakovi će promijeniti nešto u fizičkom izgledu, dok će zauzeti pripadnici znaka iznenaditi voljenu osobu. Iznenađenje ne mora da bude prijatno za partnera, ali će svakako dati željene rezultate.

Zdravlje – Manji problemi sa zglobovima i stomakom.

LAV (23. 7. – 22. 8)

Posao – U prethodnom periodu napravili ste dobar dugoročan plan, tako da nije vrijeme za bilo kakve bitne promjene. Znate na koga možete da računate i to se neće promijeniti. Neko će zatražiti vašu pomoć, a vi ćete to brzo riješiti. Prilagodite se uslovima na poslu i dobro pratite sva događanja.

Ljubav – Kada su emocije u pitanju, više maštate nego što nešto konkretno radite. U ovom periodu biće naglašene indirektne komunikacije. Slobodni Lavovi će upoznati zanimljivu osobu na nekom putovanju u inostranstvu. Postoji mogućnost da vam se veoma dopadne neko ko je zauzet.

Zdravlje – Budite pažljiviji, postoji mogućnost manjih povreda.

DEVICA (23. 8. – 22. 9)

Posao – Skloni ste samokritici, ali i kritikovanju drugih. Pokušajte da se uzdržite jer ćete samo dugoročno komplikovati odnose, što bi dovelo do nepotrebnog opterećenja. Nije vam lako jer minus faza suviše dugo traje. Strpite se – stižu bolji dani.

Ljubav – Želite da promijenite kolotečinu i u emotivnom životu. Slobodne Djevice počeće da mijenjaju mišljenje o osobi iz okruženja koja u vama budi osjećaj sigurnost, ali nije zainteresovana za emotivni odnos. Ali, neke stvari previše komplikujete kada počnete da razmišljate. Budite strpljivi i taktični u komunikaciji sa partnerom.

Zdravlje – Bavite se nekim sportom.

VAGA (23. 9. – 22. 10)

Posao – Tokom ovog perioda sve će početi da se pomjera s mrtve tačke. To će prvo osjetiti Vage koje se bave umjetnošću, sportom ili sarađuju sa strancima. Vjerovatno radite više projekata istovremeno ili će vam ponuditi honorarni posao. Prijaju vam kontakti s mlađim saradnicima ili nekim ko se tek pojavio u vašem poslovnim okruženju.

Ljubav – Raspoloženje vam se jako menja kada razmišljate o ljubavi. Pokušavate da pomirite dosta toga u jednoj osobi, spremni ste na kompromise, ali to nije ono što želite. Pažnju će vam privući mlađa osoba koja često putuje.

Zdravlje – Manja zubobolja i prehlada.

ŠKORPIJA (23. 10. – 22. 11)

Posao – Ovo je period u kojem ćete se više nego što želite oslanjati na druge. Period nije povoljan za bilo kakve poslovne dogovore ili pravljenje dugoročnih planova. Stvari vam izgledaju komplikovanije nego što zapravo jesu.

Ljubav – Otvoreni ste u odnosima sa suprotnim polom što nije loše. Poznanstva su vezana za osobe koje su suprotnog temperamenta od vas. To vam unosi izvjesno osvježenje i dodatno vas pokreće. Zauzete Škorpije se trude da ostanu mirne u odnosu sa voljenom osobom. Partner suviše radi ili brine o novcu, a to je tema o kojoj možete da raspravljate.

Zdravlje – Problemi sa stomakom i imunološkim sistemom.

STRIJELAC (23. 11. – 21. 12)

Posao-Važite za energičan znak, ali stvarno ste pretjerali. Toliko poslova radite istovremeno da je neizdrživo na duže staze. Osjećate umor, ali vas više brine finansijski dio. Neki vama neophodan novac kasni, ali ćete se u međuvremenu snaći. Još nije vrijeme da otkazujete poslove, samo bolje organizujte svoje vrijeme i nađite vremena za sebe.

Ljubav – Otvoreni ste za nova poznanstva, a pažnju će vam privući jedna veoma energična osoba. Interesantni susreti su vezani za vaše radno mjesto. Osim toga, obnovićete i kontakte iz prošlosti, ali niste sigurni šta želite. Samo polako i osluškujte svoje osjećaje.

Zdravlje – Pad imuniteta.

JARAC (22. 12. – 20. 1)

Posao – Stvari koje ne zavise od vas i dalje se ne definišu. To stanje vam unosi nervozu u funkcionisanju na radnom mjestu, a nervoza postoji i u komunikaciji sa saradnicima koji su po polažaju ispod vas. Međutim, osobe na položaju su vam naklonjene. Poštujte hijerarhiju i poslove koji moraju da imaju svoj tok. Nije vrijeme za bitne promjene.

Ljubav – Polako izlazite iz vakuum faze kada je u pitanju emotivni dio. Slobodne predstavnike znaka očekuje susret sa osobom sa kojom kontaktirate već izvesno vrijeme. Ukoliko želite nešto sasvim novo, što više izlazite i srešćete osobu kakvu priželjkujete.

Zdravlje – Oprezno rukujte električnim aparatima.

VODOLIJA (21. 1. – 19. 2)

Posao-Već izvjesno vijreme se nalazite u neizvjesnim ili komplikovanim okolnostima. Sada ponovo postavljate osnove u poslovima koji bi trebalo da vam obezbijede sigurnost kojoj težite. Kako je protok informacija otežan budite oprezni u onome što radite i pričate. Trenutno najbolje prolaze Vodolije koje rade u inostranim firmama ili posluju sa strancima.

Ljubav – U proteklom periodu samo ste „skupljali“ kontakte i sada razmišljate koga da izdvojite iz te mase. Zauzete Vodolije osjećaju rasterećenje u odnosu sa voljenom osobom. Postojalo je izvesno nepovjerenje ili sumnja u vezi sa vjernošću, ali sve to kao da odjednom pada u vodu.

Zdravlje – Vrtoglavica i problemi sa alergijom.

RIBE (20. 2. – 20. 3)

Posao – Postaje vam sve teže da udovoljite zahtjevima šefova, ali bez gunđanja završavate poslove. Uspješni ste u svemu što sebi postavite kao zadatak, ali kao da pohvale izostaju. Ne brinite – dugoročno gledajući to su dobri potezi za vas. Samo je potrebno da više mislite na sebe i vodite računa o papirologiji u poslu.

Ljubav – Već izvjesno vrijeme se dvoumite po pitanju toga šta vam je činiti u vezi s ljubavlju. Ne ostaje vam se na trenutnoj poziciji, a nikako da krenete dalje. Zauzete Ribe su nezadovoljne partnerom, ali ništa ne preduzimaju da to promijene, dok se slobodni dvoume između dva, tri potencijalna partnera.

PODIJELI