“NIKAD NE ZNATE KADA ĆE SREĆA ZAKUCATI NA VRATA” Gordana Starčević iz Banjaluke dobitnik drugog stana

0
326

Gordana Starčević iz Banjaluke je dobitnik drugog stana u nagradnoj igri “10 računa izboriji i stan osovji”.

Riječ je o dvosobnom stanu, površine 60,14 metara kvadratnih, koji se nalazi u novogradnji, u Ulici Karađorđeva 79 u Banjaluci.

Sreću Gordani Starčević donijela je Tanja Vrančić, vokal etno grupe “Trag”, koja je izvlačila nagrade u najvećoj nagradnoj igri u Republici Srpskoj, gdje je pristiglo zajedno sa onim iz prvog kruga ukupno 1.372.876 koverti.

– Poslala sam 20-ak koverti. Eto, sreća se meni osmjehnula, nemam šta pametno da kažem u ovom trenutku. Nikada ne znate kada će vam sreća zakucati na vrata – istakla je Gordana Starčević, srećni dobitnik drugog stana u nagradnoj igri “10 računa izbroji i stan osvoji”.

Dobitnici robnih nagrada:

Mihajlo Matavulj (Gradiška) – robni vaučer koji se može zamijeniti za robu u prodajnim objektima M:tel a.d. Banjaluka, u pojedinačnoj vrijednosti od 2.000 KM;
Marijana Karanović (Prnjavor) – robni vaučer koji se može zamijeniti za robu u prodajnim objektima M:tel a.d. Banjaluka, u pojedinačnoj vrijednosti od 1.000 KM;

5 robnih vaučera koji se mogu zamijeniti za robu u prodajnim objektima Bingo d.o.o. Tuzla u pojedinačnoj vrijednosti od 500 KM:

Gordana Јovović – Rogatica
Tamara Vidović – Mrkonjić Grad
Lepa Gračanin – Istočno Sarajevo
Slaven Gostić – Doboj
Dragana Ćulibrk – Novi Grad

5 robnih vaučera koji se mogu zamijeniti za robu u prodajnim objektima M:tel a.d. Banjaluka, u pojedinačnoj vrijednosti od 500 KM:

Sanela Radivojac – Banjaluka
Ljubiša Mirjanić – Gradiška
Olivera Šebić – Maslovare
Dara Perić – Ribnik
Danijela Stajčić – Banjaluka

Koverte i dalje možete slati na adresu nagradne igre “10 računa izbroji i stan osvoji” sve do 13. oktobra. Srećni dobitnik trećeg stana biće izvučen 6. oktobra.

(Srpskainfo)

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here