Nosite papuče po kući i zaradite solidnu platu

0
496
Zamislite da morate cijeli dan da nosite papuče i za to da zaradite oko 400 evra mjesečno?

Kompanija “Bedroom Athletics” na svojim društvenim mrežama je objavila konkurs u kom traži nekoliko ljudi koji će testirati papuče i za taj posao dobiti platu, piše “VT”.

Ovo je vjerovatno posao iz snova za mnoge osobe – da hodaju po kući u papučama i zarade oko 430 dolara. Od osoba koje će dobiti posao traži se da 12 sati dnevno provedu u “Bedroom Athletics” papučama. Prijave za posao primaju se do 18. novembra.

Ugovor traje 12 mjeseci pa će osoba svaki mjesec dobiti druge papuče kako bi testirala njihovu praktičnost. To znači da će zaposleni dobiti oko 5.000 dolara za godinu dana kako bi testirali različite papuče.

“Biti plaćen za nošenje papuča cijeli dan možda izgleda kao prilično trivijalni posao, ali nama je jako važno da naši proizvodi budu dobrog kvaliteta i da budu udobni svima koji ih odaberu za nošenje. Stoga vjerujemo da će tzv. tester za papuče našem timu biti od velike važnosti u sticanju uvida i povratnih informacija za unaprjeđenje naših papuča”, naveo je u svom saopštenju direktor kompanije Hauard Veter.

PODIJELI