Notari podržavaju nagradnu igru “10 računa izbroji i stan osvoji”

0
405

Notarska komora Republike Srpske odlučila je da podrži nagradnu igru “10 računa izbroji i stan osvoji”, koju organizuje Vlada Republike Srpske.

Notarska komora RS će podržati nagradnu igru na taj način tako što će finansirati troškove sačinjavanja ugovora o sticanju prava vlasništva nad dobijenim stanovima, koje osvoje sretni dobitnici.

Slada Ivelić, predsjednik Notarske komore RS, kazala je da notari snažno podržavaju sve napore Vlade Republike Srpske u cilju suzbijanja sive ekonomije i da na ovaj način žele da se uključe u projekat koji za cilj ima i podizanja svjesti građana o potrebi uzimanja računa.

“Željela bih da podsjetim da su notari u fiskalnom sistemu  od dana uvođenja notarijat i da uz svaki urađen notarski dokument u notarskoj kancelariji dobijate i fiskalni račun” istakla je Ivelićeva.

Nagradnu igru “10 računa izbroji i stan osvoji”, priređuje Vlada Republike Srpske u kojoj su glavne nagrade četri stana u Banja Luci.

Nagradna igra se saradnji sa Udruženjem ekonomista Republike Srpske SWOT, a partneri su Radio televizija Republike Srpske i Pošpte Srpske.

(SWOT)

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here