Nova asfaltirana dionica i u Okolici

0
1111
SAMSUNG CSC

U mjesnoj zajednici Okolica asfaltirana je dionica puta dužine 400 metara i širine 4 metra. Iz budžeta opštine za ove aktivnosti izdvojena su sredstva u iznosu od 35.000 KM.

„Veoma bitna stvar je da pored mještana Okolice, koji će sada imati puno bržu komunikaciju i više neće imati problema sa prašinom, daleko  bolju komunikaciju će imati i naši sugrađani u Mravici i Galjipovcima, koji ovaj put takođe koriste kao komunikaciju do grada“, rekao je načelnik opštine Prnjavor dr Siniša Gatarić.

Načelnik Gatarić je naglasio da su ovo aktivnosti planirane programom izgradnje i rekonstrukcije infrastrukturnih objekata, koji je lokalni parlament usvojio još u decembru mjesecu prošle godine. „Ove aktivnosti se provode u skladu sa programom, a nakon provedenog postupka javnih nabavki, tako da nisu istinite priče da su ovo predizborni asfalti“, rekao je Gatarić. Branko Deket, odbornik u lokalnom parlamentu je istakao da je lokalna vlast obećala građanima da će asfaltirati ovaj dio lokalnog puta u Okolici i da je to obećanje u svom mandatu i ispunila.

„Dato obećanje smo i ispunili i želim da se zahvalim načelniku Gatariću i Skupštini opštine što su prepoznali problem mještana Okolice i isti riješili“, rekao je Deket. Mještani Okolice ne kriju zadovoljstvo provedenim aktivnostima i naglašavaju da su sada stvoreni svi uslovi za ostanak na ovom području, naročito ako se uzme činjenica da na ovom području ima 16 djece ispod 15 godina.

opstinaprnjavor

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here