NOVA POBJEDA ŠIBOVČANA – MILAN POTOPIO „MILAN“

0
897

U utakmici pretposljednjeg kola jesenjeg dijela prvenstva Pete lige PFS Gradiška,ekipa Borca deklasirala je u Šibovskoj sastav Milana iz Kosjereva sa 7:2. U prvom poluvremenu domaći su,golovima Branimira Todorića, vodili sa 2:1,da bi rival uspio da početkom drugog dijela susreta izjednači na 2:2.

Prava goleada događala se u posljednjih pola sata,kada su igrači Borca u silovitoj seriji,postigli još pet golova. Prvo je Jasmin Kovač donio Borcu novo vođstvo (3;2),a onda je na scenu stupio Milan Jovanić, koji je sa četiri pogotka u seriji, najzaslužniji za ubjedljiv trijumf Šibovčana.

Bila je to osma uzastopna pobjeda Borca, koji je zadržao vođstvo na tabeli, sa 18 bodova i gol-razlikom 39:9.Podsjetićemo da je Borac startovao u prvenstvu sa šest negativnih bodova,ali je taj minus uspio da anulira.

Narednog vikenda Borac će gostovati u Nožičkom,gdje će odmjeriti snage sa istoimenim domaćinom,koji takođe ima 18 bodova(24:11),pa će pobjednik steći zvanje jesenjeg prvaka.

Fudbaleri Budućnosti gostovali su u Sitnešima,gdje su poraženi protiv domaćeg Poleta sa 4:1.Tako se Budućnost sada nalazi na posljednjem,desetom mjestu,sa tri boda.Narednog vikenda Budućnost će biti domaćin timu Borca iz Maglajana.

(prnjavorlive.info- br)

PODIJELI