Novi asfalt kroz Galjipovce

0
1876

U Mjesnoj zajednici Mravica-Galjipovci danas je otvorena obnovljena dionica puta dužine 1.100 metara, čime je završen još jedan projekat realizovan u saradnji sa federalnom Vladom, odnosno resornim ministarstvom. Otvaranju dionice puta, pored načelnika opštine Prnjavor i mještana, prisustvovao je i ministar za izbjeglice i raseljena lica, Edin Ramić.

“Zadovoljstvo nam je čuti od mještana da je saradnja sa opštinom veoma korektna, a u prilog tome govore i zajednički projekti koje smo do sada završili. Resorno ministarstvo je do sada izdvojilo 370.000 KM za povratničku populaciju na ovom području i nadamo se da će u narednom periodu biti još sličnih projekata, kao što su podrška za zapošljavanje i samozapošljavanje” istakao je Ramić.

Načelnik opštine Prnjavor, Darko Tomaš, napomenuo je da je u prethodnim godinama obavljen niz aktivnosti u saradnji sa federalnim ministarstvom, vezano za izgradnju infrastrukture u povratničkim mjesnim zajednicama.

“I ove godine smo realizovali značajan projekat u mjesnoj zajednici Mravica-Galjipovci, a radi se o rekonstrukciji putnog pravca. Federalno ministrastvo je u pomenutom projektu učestvovalo sa 32.000 KM, građani sa 30.000 KM, a opština Prnjavor učestvovala je sa 25.000 KM. Zadovoljstvo mi je istaći da ćemo sledeće godine nastaviti sa projektom i završiti i drugu dionicu ovog putnog pravca” kazao je Tomaš. /prnjavorlive.info/

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here