NOVI IZGLED I SADRŽAJI NA ZVANIČNOJ WEB-STRANICI OPŠTINE PRNJAVOR

0
675

U cilju što boljeg informisanja javnosti od prvog marta u rad je puštena nova, odnosno redizajnirana  web stranica Opštine Prnjavor – www.opstitnaprnjavor.net.

Nova web stranica omogućava korisnicima jednostavno praćenje svih aktivnosti, moderniji prikaz sadržaja, lakši pristup informacijama, a građani nas mogu pratiti i putem društvenih mreža Facebook, Twitter.
Na web stranici mogu se pronaći osnovne informacije o Opštinskoj upravi, načelniku opštine i Skupštini opštine, kao i njihove nadležnosti, osnovne informacije o privredi, turizmu, obrazovanju, javnom sektoru, nacionalnim manjinama i druge zanimljivosti.
U izdvojeni rubrikama nalaze se i strateški dokumenti, budžet opštine, rezultati kontrole vode i drugi. Kategorija SKUPŠTINA sadrži materijale za sjednice Skupštine opštine, kao i službene glasnike Opštine Prnjavor.
U okviru posebne rubrike E-REGISTAR nalazi se on – line servis opštine Prnjavor koji omogućava privrednicima i građanima da na jednostavan i transparentan način dođu do informacija koje ih interesuju u vezi usluga koje opština sprovodi. Investitori imaju uvid u sve elemente dozvola, saglasnosti, uvjerenja i drugih dokumenata za koji su zainteresovani poput liste i forme dokumentacije koju stranka treba da podnese, informaciju o tome gdje se pribavlja navedena dokumentacija, koje takse i naknade stranka plaća, brojeve žiro-računa za uplatu te rokove rješavanja predmeta.

prnjavorski.net

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here