Novi Klub odbornika u Skupštini opštine Prnjavor

0
1504

Obiman dnevni red sa čak 23 tačke, danas je pred odbornicima Skupštine opštine Prnjavor. U prvom dijelu sjednice, za četiri radna sata do redovne pauze pauze od 14 časova, odrađen je samo aktuelni čas i usvojeno nekoliko rješenja područne jedinice Geodetske uprave za imovinsko-pravne poslove i katastar. Sjednici je prisustvovalo 28 odbornika, a prije početka zasijedanja Skupština je upoznata sa osnivanjem novog odborničkog kluba (Klub radikala) , koji čine Sretko Marinković, Slavko Vujinović i kao predsjednik Kluba Radenko Maletić.

Kao i na prethodne dvije sjednice, održane u ovoj godini, odbornici su se često javljali za riječ sa diskusijama koje nisu doprinosile efikasnom radu Skuštine.

U poslijepodnevnom radu razmatrane su i usvojene odluke o proširenim pravima korisnika socijalne zaštite i izmjene urbanističkog projekta i regulacionog plana nekoliko gradskih zona.

Tokom popodneva usvojeni su prijedlog Odluke o utvrđivanju mjerila i kriterijuma za određivanje kategorije puteva i ulica za područje opštine Prnjavor, a trenutno je na dnevnom redu rasprava o više izmjena regulacionih i urbanističkih planova. /R.P./

PODIJELI