Novih devet medalja za članove Atletskog kluba “SAN”

0
346

Na Prvenstvu Republike Srpske za juniore i mlađe pionire održanom u Sokolcu, članovi Atletskog kluba San iz Prnjavora osvojili su novih devet medalja i tako svoj bilans medalja na zvaničnim prvenstvima Republike Srpske i Bosne i Hercegovine ove godine povećali na 38, od čega je bilo do sada 7 zlatnih, 12 srebrenih i 19 bronzanih.

Zlatne medalje i Titule Prvaka Republike Srpske su osvojili brat i setra Marić.

Kristijan Marić je Titulu Prvaka Republike Srpske osvojio u disciplini skok s motkom za juniore, a Sara Marić je svoju titulu Prvaka Republike Srpske osvojila u disciplini 1000 m za mlađe pionirke.

Srebrene medalje i Titule Viceprvaka Republike Srpske je osvojio odlični Srđan Stanišić u disciplinama skok s motkom i 110 m prepone.

Najbolja takmičarka kluba u najbolja juniorka Prnjavora, Kristina Stojković je povećala svoj bilans medalja ove godine na zvaničnim Prvenstvima Republike Srpske i Bosne i Hercegovine na 14, osvojivši srebrenu medalju i Titulu Viceprvaka Republike Srpske na 400 m, kao i bronzanu medalju u trci na 100 m.

Bronzane medalje je osvojila i Marija Malešević u disciplinama skok s motkom i 100 m prepone za juniorke.

Trenutno najmlađi član kluba, Tarik Tica uspeo je da se izbori sa starijima od sebe i u trci mlađih pionira na 300 m osvoji bronzanu medalju. Tarik je tako nastavio stopama svoga oca Almira, koji je prije dvadesetak i nešto godina takođe osvajao medalje u atletici.

Mi se zahvaljujemo našem Generalnom sponzoru Darjanu Đuriću i njegovoj firmi Prokop inženjering d.o.o., koji nam pomažu u gorivu prilikom odlaska na takmičenja protekle tri godine.

Takođe se zahvaljujemo Nikoli i Peri Vrhovcu i Pekari Cvijeta, koji nam obezbeđuju hranu za naše takmičare prilikom odlaska na takmičenja.

AK ”SAN” Prnjavor

PODIJELI