Nudi 10.000 dolara onome ko ga upozna sa djevojkom iz snova 7 Dijeljenje

0
984

Džo Koen je mladi direktor jedne kompanije u Kaliforniji. Njegovi dosadašnji napori da pronađe djevojku nisu bili uspješni, pa se odlučio na nešto drugačiji pristup…

Onome ko ga upozna sa djevojkom sa kojom će provesti najmanje četiri mjeseca, nudi nagradu od 10.000 dolara, a 2.000 dolara onome ko ga upozna sa nekim ko će ga povezati sa djevojkom. Džo se nada da će tako pronaći djevojku koja ne želi samo novac.

Ovaj tridesetogodišnjak je napravio blog na kome je opisao sebe, ali je i naveo osobine koje je potrebno da devojka ima.

Devojka ne smije da bude neurotična i mora da bude savjesna. Mora da bude inteligentna. Ne smije da ima dece i mora da bude stara između 20 i 30 godina. Samosvjesna, zabavna djevojka koja nije materijalista bila bi idealna.

Njegova želja je i da bude Jevrejka. Ako ne živi u Kaliforniji, mora da bude spremna da se tamo preseli. Džo će joj platiti put i boravak dok se budu upoznavali.

Koen za sebe kaže da je inteligentan, drag, autentičan, pozitivan i pošten. U slobodno vrijeme se bavi penjanjem, tenisom, putovanjem, upoznavanjem interesantnih ljudi.

(Odditycentral.com/Sputnik)

PODIJELI