Obezbjeđen plasman na Balkansko prvenstvo

0
1086

Po ulasku u finale na prvenstvu Bosne i Hercegovine u džudou za starije pionire članice džudo kluba „Soko M“ Majstorović Jana, Popović Marija i Đuraš Vanja obezbjedile su sebi plasman za nastup na Balkanskom prvenstvu koje će se ove godine održati u Bugarskoj od 04-06.jula 2014 godine.

Iako su osvojili treća mjesta Kusić Snježana i Živković Dejan ostali su bez plasmana na Balkansko prvenstvo, a sreće nisu imali Radojković Arsen, Kolarić Nikolina, Ilišković Jovana koji su i pored dvije pobjede u plasmanu za medalju izgubili.

„Dugo smo čekali ovaj trenutak tj. od 2005 godine kada sam se plasirao na Balkansko prvenstvo i zauzeo drugo mjesto. Zato vjerujem da će jedna od ovih djevojaka krenuti mojim stopama i uzeti medalju na Balkanskom prvenstvu. Nama samo preostaje da ovih dva mjeseca neumorno i marljivo radimo kako bi se zastava našeg Prnjavor i Republike Srpske viorila u Bugarskoj. Očekujemo veliku podršku lokalne zajednice, načelnika Opštine Dr. Siniše Gatarića kao i privrednih subjekata naše opštine“ rekao je trener džudo kluba Milijaš Bojan – navodi se u pisanoj informaciji Džudo kluba “Soko M” Prnjavor.

PODIJELI