Odbornik Rodoljub Krasić uputio otvoreno pismo predsjedniku PDP-a Mladenu Ivaniću

0
1214

Rodoljub Krasić odbornik u SO Prnjavor PDP, uputio je danas otvoreno pismo predsjedniku Partije demokratskog progresa Mladenu Ivaniću, koje prenosimo u cjelosti:

Poštovani predsjedniče,
na žalost sam prinuđen da Vam se obratim na ovaj način s obzirom da nisam u mogućnosti da do vas dođem putem organa stranke PDP-a u Prnjavoru. To mi onemogućava aktuelni predsjednik stranke Brano Žunić!

Razlog zašto sam odlučio da vam se obratim ovim otvorenim pismom je moja duboka zabrinutost za stanje u kakvom se trenutno nalazi naša stranka u Prnjavoru.

To se ogleda u konstantnom osipanju članstva. Samo neki od njih su: g-đa Sanda Krivdić kandidat za odbornika i uvažena profesorica naše gimnazije, g-din Slaviša Blagojević takođe kandidat za odbornika i direktor Gradske biblioteke, Nebojša Todić bivši kandidat za Narodnog poslanika i istaknuti prnjavorski privrednik.

Uz to evidentno je i pasiviziranje istaknutih članova: uvaženih privrednika Desimira Živanića i Slobodana Živkovića, Gorana Slijepčevića, što je dovelo PDP u našem gradu u veoma nezavidnu situaciju!

Nevješta politika iza koje stoji prdsjednik 00 Brano Žunić za posledicu ima konstantan pad rezultata na izborima jer je svima u Prnjavoru jasno da je politika gospodina Žunića suprotna politici koju Vi i naša stranka vodite na nivou BiH i RS!

Time diskredituje sve priče koje Vi i naša stranka propagirate, a ono što je još gore povjerenje glasača koji su Vas podržali u Prnjavoru (preko 6000 glasova) a koje Vam je obezbjedio Savez za promjene na poslednjim izborima! Od Vas kao predsjednika stranke i jednog od lidera Saveza za promjene očekujem da pod hitno reagujete i da konsoliduje stanje u 00 i na taj način obezbjedite pripremu za lokalne izbore koji su pred nama!

U suprotnom biće nemoguće objasniti našim glasačima šta je zapravo naša politika. Da li ono što zastupam ja kao odbornik u aktuenoj većini ili ono što čini Brano Žunić u opoziciji sa SNSD-om.

Nadam se da ćete odreagovati u što kraćem roku i na taj način pomoći 00 PDP Prnjavor da prevaziđe postojeće podjele, navodi u otovrenom pismu odbornik u SO-e Prnjavor, Rodoljub Krasić.

PODIJELI