Odbornik zbog prijetnji napustio sjednicu VIDEO

0
704

Četrnaesta sjednica Skupštine opštine Prnjavor ostaće upamćena i po tome što je njeno zasjedanje napustio odbornik SNSD-a Veljko Gvozdenović, koji je kao jedan od razloga napuštanja sjednice naveo prijetnje upućene od strane jednog prnjavorskog privrednika.

U svom obraćanju odbornicima Gvozdenović je istakao kako 10 mjeseci nije dobio odgovor na svoja odbornička pitanja koja se tiču vodnosnabdijevanja i ispravnosti vode sa izvorišta Povelič. Uz to, on je naveo kako mu je 1. marta prijetio jedan prnjavorski biznismen.

“Taj čovjek obavlja milionske poslove za Opštinu Prnjavor, radi se o Radojici Kusiću. Od Skupštine tražim da se izjasni po ovom pitanju, jer pomenuti biznismen prima ogromna sredstva od ove Opštine, a pri tom prijeti odbornicima”, rekao je Gvozdenović u svom izlaganju.

On je naglasio kako ne vidi smisao rada Skupštine, dok se prijeti odbornicima, nakon čega je napustio rad sjednice.

Pokušali smo stupiti u kontakt i sa Radojicom Kusićem, kojeg odbornik Veljko Gvozdenović navodi kao osobu koja mu telefonskim pozivom prijetila, ali vlasnik preduzeća Kusić putevi nije odgovarao na naše poruke.

Prnjavor.info

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here