ODRŽAN SASTANAK SA PREDSTAVNICIMA UDRUŽENJA PENZIONERA

0
508

Načelnik opštine Prnjavor, Darko Tomaš i zamjenik načelnika, Slaviša Milanković, upriličili su sastanak sa predstavnikom Udruženja penzionera Opštine Prnjavor, Vinčić Živkom i predstavnicima Udruženja penzionera Republike Srpske, predsjednikom Slobodanom Brdar i generalnim sekretarom Katana Savkom. Povod sastanka jeste bila pomoć u sufinansiranju troškova koji su izazvani pandemijom korona virusa u opštinskom Udruženju penzionera.

Predsjednik Udruženja penzionera Prnjavor, Živko Vinčić, iskoristio je priliku da se zahvali gospodinu Tomašu i predstavnicima Udruženja penzionera Republike Srpske na dobroj saradnji i pristupačnosti u prethodnim godinama: „Naša saradnja do današnjeg dana bila je na zavidnom nivou. Ovaj sastanak je bio prilika da se ukratko informišemo o trenutnom problemu našeg udruženja i uvjeren sam da će imati pozitivan ishod“.

„Tamo gdje ljudi odgovorno i profesionalno rade svoj posao ne postoji mogućnost da se drugačije odgovori na ovakav zahtjev, nego da jedni drugima budemo podrška. Udruženje penzionera opštine Prnjavor je mnogo doprinijelo razvoju naše lokalne zajednice i na tome smo im veoma zahvalni. Puna podrška rukovodstvu i svemu onome što čine za naše penzionere i našu opštinu“ istakao je načelnik opštine Prnjavor, Darko Tomaš.

Predsjednik Udruženja penzionera Republike Srpske, Slobodan Brdar, iskazao je veliko zadovostvo povodom posjete opštini Prnjavor, i održanom sastanku sa predstavnicima naše lokalne zajednice, koji imaju human odnos prema najstarijoj populaciji što godinama dokazuju svojim gestovima. „Zahvalan sam na njihovoj pomoći i samo tako ćemo moći unaprijediti položaj ove populacije, a nadam se da će naša saradnja ubuduće biti nastavljena“ dodao je.

/Opština Prnjavor/

Foto: Aleksandar Bato Atić

PODIJELI