ODRŽAN TURNIR U KUGLANJU ZA SLIJEPA I SLABOVIDA LICA

0
299

Opštinska organizacija slijepih i slabovidih lica Prnjavor bila je domaćin Preobraženjskog turnira u kuglanju za slijepa i slabovida lica, koji se već osmu godinu organizuje povodom slave ove opštine.

Predsjednik Organizacije slijepih i slabovidih lica Prnjavor Goran Vasić kaže da je cilj turnira da se osobe sa poteškoćama u razvoju druže i socijalizuju, ali i da se promoviše sportski život lica koja imaju poteškoća sa vidom.

Turniru je prisustvovao i predsjednik Međuopštinske organizacije slijepih Dervente, Broda i Vukosavlja Đorđo Nikolić koji je naveo da je broj učesnika ovogodišnjeg turnira smanjen zbog novonastalih okolnosti usljed virusa korona.

“Nadamo se da će, kada sve ovo prođe, kontinuitet takmičenja ostati isti, da ćemo imati više takmičara, ali i da će se održati dobra saradnja naših udruženja iz Dervente i Prnjavora”, kaže Nikolić.

Na turniru su prvi put, na poziv Organizacije slijepih, učestvovala i dva štićenika Dnevnog centra za djecu sa poteškoćama u razvoju “Neven” iz Prnjavora.

Turnir je održan u kuglani “Markus” u Prnjavoru.

/Srna/

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here