Omladinci Ljubića “Pune baterije” na Jahorini

0
508

Ovih užarenih letnjih dana na sportskim terenima, a i na samoj planinskoj lepotici Jahorini vri kao u košnici. Veliki je broj sportskih ekipa koje su došle da provode pripremni trenažni proces na ovoj čarobnoj planini. Među njima su i omladinske selekcije prnjavorkog Ljubića, koji pod stručnim rukovodstvom koordinatora Gorana Deketa i trenera Bojana Simića ,Predraga Šobota i Siniše Samca, a uz medicinski nadzor fizioterapeuta Mihajla Trivčevića pune baterije pred nastupajuću takmičarsku sezonu.

Na olimpijskoj lepotici se nalazi pedesetak predpionira, pionira i kadeta prnjavorskog prvoligaša, a Goran Deket ističe da su njegovi učenici ,treneri i rukovodstvo prezadovoljni uslovima koji su im na raspolaganju, od smeštaja, boravka i terena na kojim provode zacrtane zadatke.

– Na Jahorinu smo stigli prvog dana avgusta i ostajemo narednih šest dana. Treniramo na stadionu hotela „Bistrica“ koji je solidno pripremljen, a koristimo i prirodni ambijent olimpijjske lepotice. Deca vredno rade, svi su zdravi, nemamo problema sa povredama, tako da uspešno provodimo pripremni proces.Odigrali smo i dva kontrolna susreta sa Ilidžanskim Igmanom i Loznicom koji su takođe gosti Jahorine. Jedan dan smo proveli i u Rogatici i igrali utakmicu protiv Mladosti, a potom su deca iskoristili boravak u ovom lepom gradiću gde su vreme uglavnom proveli na bazenu koji se nalazi u sklopu sportskog centra „ 9.januar“. Jahorina nam pruža sve uslove, imamo zaista odličan smeštaj u hotelu „Snežna kraljica“, a uz to i kvalitetni ishhranu i veliku pažnju svog osoblja na čelu sa Milenom Lukić divnom domaćicom,tu je i neumorni Goran Ivković koji nam je domaćin i stalno nam je na usluzi .Sve kada se sabere prepuni smo impresija i sigurno ćemo se i u budućnost vraćati na ovu predivnu planinu- Zaključio je Goran Deket ,koordinator omladinskih pogona Ljubića.

SportDC

PODIJELI