OO SNSD Prnjavor: Načelnik opštine izvrijeđao premijerku Željku Cvijanović!

0
1016

Odbornici Saveza nezavisnih socijaldemokrata Prnjavor i drugih političkih partija napustili su današnje zasjedanje Skupštine opštine Prnjavor nakon što je načelnik opštine Prnjavor Siniša Gatarić na najgrublji način izvrijeđao predsjednicu Vlade Republike Srpske Željku Cvijanović, saopšteno je iz Opštinskog odbora SNSD-a Prnjavor.

” U potpuno mirnoj atmosferi, bez ikakvog povoda, Gatarić je za govornicom i pred kamerama Cvijanovićevu izvrijeđao kao premijerku, ženu i majku da su i predstavnici OEBS-a ostali šokirani. Ovakvim bahatim i prostačkim ponašanjem Gatarić nas je zavadio sa svim normalnim ljudima i doveo u izolaciju opštinu koju sada zaobilaze ugledni ljudi”, navedeno je u saopštenju.

“Zaslugom premijerke i Vlade Republike Srpske, na teritoriji Prnjavora gradi se autoput, četiri velika mosta. Sredstvima Vlade Republike Srspke se završava projekat „Povelič“ i niz manjih projekata, a to sve zaslužuje pohvale, a ne uvrede. Koliko bi tek projekata bilo da smo imali normalnog i kooperativnog načelnika koji okuplja i sarađuje, a ne ovakvog bahatog i nesposobnog koji evo već četiri godine nije ništa uradio, a usput je sve rasprodao i uništio”, naveo je OO SNSD-a Prnjavor u saopštenju.

“Sramota je zbog ovakvog prostakluka i nedoličnog ponašanja načelnika Gatarića to dokazuju i oni što su gledali u pod kada je Gatarić izgovarao ove riječi, a zbog ličnog interesa moraju ćutati”, stoji u saopštenju SNSD-a iz Prnjavora.

 

prnjavorlive.info

PODIJELI