OPŠTI IZBORI: SNSD PRNJAVOR OZVANIČIO POČETAK KAMAPANJE, Tomaš uvjeren u podršku Prnjavorčana

0
1019

SNSD u Prnjavoru je postavljam prvog plakata ozvaničio početak predizborne kampanje za opšte izbora 2. oktobra 2022.godine.

U ime aktivista i članova stranke, Darko Tomaš prvi čovjek prnjavorskog SNSD-a, izrazio je uvjerenje da će ta stranka izvojevati veliku izbornu pobjedu. “Uvjeren sam u veliku pobjedu SNSD-a, pozivam građane da glasaju za Milorada Dodika kao kandidata za  predsjednika RS i Željku Cvijanović kandidata za srpskog člana Predsjedništva BiH”, rekao je Tomaš. On je pozvao građane da podrže i kandidate za poslanike u NSRS, gdje se pored njegovog imena nalazi i dr Svetlana Malić.

“Uvjeren sam da će se građani opredijeliti za stabilnost i sigurnost. Ova politika i ova vlast je pokazala da to dobro rade, uvjeren sam da će dati podršku našim rezultatima, jer su oni ovdje u Prnjavoru izuzetno vidljivi”, naglasio je Tomaš. On smatra da će to omogućiti da se Prnjavor, ali i cijela Srpska i dalje razvijaju.

“Nama u lokalnoj vlasti, ponovo treba republička vlast koja je u sinhronizaciji sa opštinskom, kako bi nastavili da realizujemo velike projekte”, kaže Tomaš i naglašava da se mi u Prnjavoru sjećamo kada je to bilo malo drugačije i da su to bila negativna iskustva, što ne bi bilo dobro da se ponovi.

Radio Prnjavor

 

PODIJELI