OPŠTINA PRNJAVOR: DO 30.SEPTEMBRA ROK ZA PODNOŠENJE ZAHTJEVA ZA PODSTICAJE

0
827

Odjeljenje za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo obavještava poljoprivredne proizvođače sa područja opštine Prnjavor da je, u skladu sa Programom korišćenja sredstava za unapređenje poljoprivredne proizvodnje u 2015. godini, rok za podnošenje zahtjeva za podsticaje u stočarstvu, pčelarstvu, podsticaje za integralnu proizvodnju povrća u zatvorenim prostorima i na otvorenom, podsticaje za integralnu proizvodnju ljekovitog, začinskog i aromatičnog bilja na otvorenom i u zatvorenim prostorima, do 30. septembra 2015. godine.
Rok za podnošenje zahtjeva za podsticaje za integralnu voćarsku i vinogradarsku proizvodnju, podsticaje razvoja organske proizvodnje, za vanredne potrebe u poljoprivredi i za osposobljavanje degradiranih, zapuštenih, neplodnih i poljoprivrednih zemljišta lošijeg kvaliteta, je do 30. novembra 2015. godine.
Za sve dodatne informacije zainteresovani poljoprivredni proizvođači mogu se obratiti lično u kancelarije Odjeljenja za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo ili putem kontakt telefona 051/660-860.

opstinaprnjavor.net

PODIJELI