Optimizam pred Prvenstvo Republike Srpske u tekvondou

0
1191
U subotu 29. oktobra tekvondo klub ”Prnjavor” putuje u Zvornik na 17. ITF tekvondo prvenstvo Republike Srpske u organizaciji TKD kluba ”Srpski soko.”
KIub će nastupiti sa 29 takmičara u sve tri starosne kategorije u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji. Pored takmičara i trenera Branislava Njegovana prnjavorčane će prestavljati i trojica sudija Darko Jotanović, Nemanja Stanić i Vuk Milinčić. Nadamo se da če naši takmičari u pojedinačnoj juniorskoj i seniorskoj konkurenciji potvrditi svoj kvalitet i izboriti plasman na Evropsko prvenstvo, koje će se održati u Liverpulu 2017.godine.
U ekipnom dijelu takmičenja naš klub će u borbama nastupiti sa petočlanim ekipama: ženskom i muškom kadetskom ekipom, muškom juniorskom i muškom seniorskom ekipom. Očekujemo dobar nastup i medalje u ekipnoj konkurenciji u sve tri starosne kategorije.
Na Prvenstvu republike Srpske prema riječima predsjednika Organizacionog odbora Duška Kusmuka očekuje se učešče svih klubova iz Republike Srpske sa preko dvije stotine takmičara. Prvenstvo je podržano od strane predsjednika Republike Srpske i gradske uprave Zvornika.
PODIJELI