Oteo bivšu djevojku i dao joj drogu

0
499

Mladić S. M. (21) iz Tešnja uhapšen je zbog sumnje da je proteklog vikenda oteo djevojku s kojom je bio u ljubavnoj vezi J. P. (21) iz Teslića, držao je u iznajmljenom stanu i dao joj drogu, koju je i sam konzumirao, saznaje “Glas Srpske”.

Izvor blizak istrazi kazao je da je S. M. 25. januara automobilom “pokupio” svoju bivšu djevojku te ju je odveo u stan koji je ranije iznajmio u Tesliću.

– Iako je pokušavala da ode kući, on joj nije dozvoljavao te joj je u nekoliko navrata omogućio uzimanje opojne droge spid – kazao je “Glasov” izvor.

Prema toj priči, ubrzo nakon njenog nestanka policiji je prijavljeno da je oteta. Pripadnici MUP-a pronašli stan u kojem se nalazio par.

– Nakon ulaska policija je momka i djevojku zatekla kako sjede, a na stolu ispred njih su se nalazili narkotici. Nakon ispitivanja J. P. je izjavila da joj mladić nije dozvolio da napusti prostoriju – ispričao je ovaj izvor.

U Policijskoj upravi Doboj su kazali da su uhapsili S. M. zbog sumnje da je počinio protivpravno lišenje slobode, ugrožavanje bezbjednosti i omogućavanje uživanja opojne droge.

– Na osnovu naredbe Osnovnog suda Teslić isti dan pretresen je stan u kojem su pronađeni S. M. i J. P. kada je pronađena i oduzeta određena količina bijele praškaste materije koja asocira na drogu amfetamin-spid – kazali su u PU Doboj, ne iznoseći detalje o slučaju.

Kako je navedeno, S. M. je osumnjičen da je ranije prijetio djevojci u njenoj kući.

– Postoji i sumnje da je pored prijetnji i fizički nasrnuo na nju – naveli su u dobojskoj policiji.

O ovom slučaju obaviješteno je Okružno tužilaštvo Doboj, a nakon završene istrage protiv S. M. biće dostavljen izvještaj za izvršena krivična djela.

Turbulentna veza

Prema riječima izvora “Glasa Srpske” S. M. i J. P. su bili neko vrijeme u turbulentnoj vezi i često su se svađali.

– Njih dvoje su bili u ljubavnoj vezi koju su pratile česte razmirice i neslaganja. Nekoliko puta su do sada raskidali, ali navodno djevojka nije željela da se pomire te ju je on protiv njene volje htio nagovoriti da budu ponovo zajedno – ispričao je izvor “Glasa Srpske”.

/Glas Srpske/

PODIJELI