Otvoren “17. Međunarodni tekvondo turnir” u Prnjavoru- Foto

0
678

U Prnjavoru je danas otvoren “17. Međunarodni tekvondo turnir”, kojim su zvanično počele i manifestacije povodom Dana opštine Prnjavor, 24. marta.

Domaćin turnira koji se održava u sportskoj dvorani “Sloga”, Branislav Njegovan, trener prnjavorskog tekvondo kluba, istakao je na otvaranju da ovaj sportski događaj predstavlja opštinu Prnjavor u najboljem svjetlu, te izrazio nadu da će učesnici sa takmičenja ponijeti pozitivne utiske.

“Učestvuje 35 klubova iz Austrije, Slovenije, Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine, a prijavljeno je 300 takmičara u pet starosnih kategorija koji će se nadmetati u muškoj i ženskoj konkurenciji” kazao je Njegovan.

Takmičenje je otvorio načelnik opštine Prnjavor, Darko Tomaš, koji je ovom prilikom izrazio zahvalnost lokalnom tekvondo klubu koji je zaslužan što je Prnjavor postao regionalni centar tekvondoa.

Načelnik je pozvao građane da posjete manifestacije posvećene obilježavanju Dana opštine, 24. marta, koje će

Prvi dio takmičenja od 10 do 13 časova predviđen je za forme, a nakon pauze od 14 časova na programu su borbe.

Najinteresantniji dio, borbe u seniorskoj konkurenciji počinju od 17 časova.

Tekvondo klub Prnjavor ove godine proslavlja 25 godina postojanja, što predstavlja svakako veoma bitan jubilej ovog sportskog kluba. M.P. /prnjavorlive.info/

Foto Marijan Popadić


 

 

PODIJELI